Paula Chirilă a izbucnit în lacrimi în direct, la TV. Ce a emoționat-o atât de tare pe actriță

 Dumitrache Laura
.

Paula Chirilă a izbucnit în lacrimi în direct, la TV. Paula Chirilă a avut un moment emoționant în cadrul emisiunii Xtra Night Show, ediția de miercuri. Aceasta a izbucnit în lacrimi după ce a văzut un moment de la „Te cunosc de undeva!'. Fosta prezentatoare tv nu și-a putut stăpâni lacrimile și a fost vizibil emoționată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă este prezentă în fiecare seară a emisiunii Xtra Night Show, alături de Dan Capatos. Vedeta discută cu invitații reality show-ului și dezbat fel și fel de subiecte. În ediția de miercuri seara, Emma și Sore au fost invitate în emisiune și au vorbit despre momentul în care au interpretat melodia Laurei Stoica, la „Te cunosc de undeva”, unde sunt concurente.

paula in lacrimipaula in lacrimi

Paula Chirilă s-a emoționat foarte tare în momentul în care a văzut imaginile cu cele două artiste. Moartea Laurei Stoica rămâne și astăzi o veste șocantă pentru cei care au îndrăgit-o și apreciat-o. Paula s-a declarat emoționată de faptul că Sore și Emma eu reușit să o aducă la viață pe Laura Stoica, cel puțin pentru câteva momente, interpretând o piesă cântată de ea.

Citește și: Imaginile în care Paula Chirila se sărută cu un bărbat pe stradă. Prezentatoarea TV, reacție surprinzătoare:”Nu am niciun nou partener”

Citește și:Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier:”Am avut noroc că am avut toți centuri de siguranță”

Citește și:Simona Halep are șanse să scape de suspendare:”Este o profesionistă”

Citește și:Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după doar 14 zile. Cine a trădat-o

Paula Chirilă a izbucnit în lacrimi în direct, la TV

Paula Chirilă a avut un moment emoționant în emisiunea Xtra Night Show. Vedeta a izbucnit în lacrimi după ce a văzut momentul interpretat de Sore și Emma la „Te cunosc de undeva”. În ediția trecută, cele două artiste au interpretat-o pe Laura Stoica, regretata artistă care s-a stins din viață în urma unui accident rutier.

Paula a fost extrem de emoționată când a văzut momentul și nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Incredibil! Incredibil! Foarte bun momentul', a spus Paula Chirilă. De asemenea, Dan Capatos s-a declarat și el impresionat de prestația celor două artiste pe scena „Te cunosc de undeva”.

„Eu nu am văzut gala, dar eu am fost cel la care Laura a venit la ultima emisiune, înainte să moară, când a anunțat că e și gravidă. Dispariția ei a fost una năprasnică, extrem de dureroasă pentru toată lumea. Ea era în culmea ascensiunii, aștepta un copilaș, adică lumea nu a uitat. Aceste momente ar trebui să fie un omagiu și e bine că ați gândit-o așa, pentru că ați putut să transmiteți emoția. Mamă, fabuloasă interpretarea, bravo!'

Paula Chirilă este colegă cu Dan Capatos, în emisiunea XNS

Dan Capatos prezintă de multi ani emisiunea Xtra Night Show, iar de ceva vreme, în platoul emisiunii s-a alăturat Paula Chirilă. În urmă cu ceva timp, actrița ne-a vorbit într-un interviu despre relația pe care o are cu celebrul prezentator tv. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Eu mă simt foarte bine la emisiunea „Xtra Night Show şi îl admir şi îl studiez pe Dan, în acelaşi timp. Mi se pare un jurnalist excepţional, care trece cu o lejeritate de invidiat de la o remarcă ce stârneşte râsul la o întrebare directă, care nu poate să scoată decât adevărul la suprafață.” , ne-a spus Paula Chirila.


Paula Chirilă:”Cred că acum traversez cea mai frumoasă perioadă din viața mea”

Paula Chirilă s-a aflat de multe ori în situația în care i-a ținut locul lui Dan Capatos în emisiunea XNS. Vedeta a reușit cu brio să facă față provocării de fiecare dată. Actrița recunoaște că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

„Cred că acum traversez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, din punct de vedere al echilibrului personal şi al autocunoaşterii. Pentru că am descoperit că fericirea și împlinirea mea trebuie să depindă doar de mine. Şi asta e tot ce contează', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton