Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au făcut un pas uriaș în relația lor. Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de repede!

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt tot mai apropiați pe zi ce trece, deși toată lumea a crezut că relația lor este un foc de paie, menit să-i distragă artistei atenția de la problemele cu George Burcea. Se pare că povestea lor de dragoste este una foarte serioasă și îndrăgostiții au făcut un pas uriaș în relația lor: cina cu părinții lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 19 octombrie, iubitul Andreei Bălan împlinește vârsta de 36 de ani, iar cu această ocazie Tiberiu Argint i-a făcut artistei o surpriză uriașă. El nu a mai vrut să aștepte niciun moment și le-a făcut cunoștință părinților săi cu Andreea. Astfel, pentru a sărbători ziua lui de naștere, au ieșit toți patru la un restaurant din Capitală, notează Playtech.ro.

Tiberiu a postat o imagine emoționantă cu părinții săi pe contul personal de Instagram, unde le-a transmis acestora un mesaj înduioșător. „#36ani Datorita lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învăț să respect și să iubesc! Vă iubesc!', a scris acesta în dreptul imaginii în care el apare alături de părinți.

Andreea Bălan este foarte îndrăgită de familia iubitului ei

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de aproape patru luni și au călătorit foarte mult prin țară, fiind lesne de înțeles, prin urmare, că relația lor nu este doar o aventură de weekend.

Cei doi preferă să nu se afișeze împreună pe social media și nici nu locuiesc în aceeași casă, însă au mers în multe escapade romantice în această vară. Și se pare că Andreea Bălan a intrat în grațiile familiei lui Tiberiu Argint. La postările sale din social media, artista primește inimioare, în comentarii, de la Sonia Argint, sora iubitului ei.

La rândul său, Săndel Bălan, care s-a împăcat cu fiica lui susținea, în urmă cu puțin timp, că nu a avut ocazia să-l cunoască pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nici nu-și poate da cu părerea pe despre el.

Citeste si: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete: „Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…”/ EXCLUSIV

Tiberiu-Argint-1-1Tiberiu-Argint-1-1

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au îndrăgostit la prima vedere

La jumătate de an de la despărțirea neașteptată de George Burcea, Andreea Bălan s-a îndrăgostit de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea TVR.

Se pare că cea care a făcut primul pas a fost artista, după ce a pus ochii pe fratele Soniei Argint. Andreea Bălan și-ar fi rugat prietenii comuni să-i facă cunoștință cu Tiberiu Argint și de atunci lucrurile au început să evolueze puțin câte puțin între ei, potrivit Cancan. Atunci când vedeta l-a văzut pe noul ei iubit, ea s-ar fi îndrăgostit pe loc de el și acela ar fi fost momentul în care Andreea a decis să-și refacă viața după despărțirea de tatăl fetițelor sale.

Prima dată s-au afișat împreună în iulie, la ziua de naștere a Andreei Bălan.

Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei’, au declarat surse apropiate Andreei Bălan pentru Wowbiz.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, au mai spus sursele mai sus menționate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton