Alina Pușcău, de la Ferma, a fost la un pas de moarte: „Mi-au găsit mercur în sânge”

 Lupescu Anca
.

Alina Pușcău, de la Ferma, a trecut prin clipe cumplite și a fost la un pas de moarte. Manechinul internațional a trăit spaima vieții ei, după ce medicii i-au dezvăluit că i-au găsit mercur în sânge. Șansele ei de supraviețuire erau minime, iar Alina Pușcău și-a pus toată încrederea în Dumnezeu și s-a rugat să o lase să trăiască.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a povestit că acest episod se întâmpla în 2013, iar perioada dificilă a marcat-o pe viață. În urmă cu 7 ani, concurenta de la Ferma a cheltuit o avere pe tratamente și investigații.

Suma a ajuns la 40.000 de dolari, iar Alina spune că e foarte posibil ca cineva să fi încercat să o otrăvească, din cauza invidiei.

13-213-2

Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma. E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău, de la Ferma, la un pas de moarte: „Toți îmi spuneau că nu mai am șanse să trăiesc'

Am văzut moartea cu ochii (…). Era să mor pentru că doctorii mi-au găsit mercur în sânge și nu-mi mai dădeau șanse. Am fost la multe clinici în America, mi-am făcut analize multe, toți îmi spuneau că nu voi mai putea face copii niciodată, că nu mai am șanse să trăiesc… Practic, îmi spuneau că voi muri. Nu știu de la ce am făcut asta. Am mâncat un an numai carne de pește pentru că aveam de făcut o ședință foto și trebuia să mai slăbesc. Ori de la pește, ori a vrut să-mi facă cineva rău. Acolo lumea e invidioasă, așa că nu m-ar mira… Însă, îmi place să cred că am pățit-o din cauză că am consumat multă carne de pește. Nu știam încotro să o apuc. Am aflat de o clinică foarte bună în L.A. care trata așa ceva. M-am mutat din New York în L.A. Timp de șase luni am făcut tratament, perfuzii, pentru a elimina metalele din corp. Totul m-a costat 40.000 de dolari', povestea Alina în 2014, în presă.

Alina Pușcău de la Ferma va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio: Suntem foarte buni prieteni'

Alina Pușcău, după ce a fost la un pas de moarte: 'Am grijă de mine mai mult ca niciodată'

Alina Pușcău, de la Ferma, a fost la un pas de moarte, motiv pentru care a devenit mai atentă cu corpul ei, după experiența traumatizantă prin care a trecut.

„Mi-am găsit puterea să merg mai departe. Am fost la clinica respectivă ca să fac tratament, apoi m-am înscris la o școală de nutriție, școala nr 1 în America. Am vrut să merg acolo ca să învăț să-mi cunosc corpul ca să mă înțeleg cu el.

Alina Pușcău de la Ferma, abuzată în copilărie. A fost victima tatălui său alcoolic și a colegilor răutăcioși

Acolo am învățat ce vrea corpul meu, mintea, am învățat exact ce trebuie să-i dau organismului meu ca să se simtă bine. Am început să gătesc, să fac sport și a funcționat. Acum, când știu prin ce am trecut, sunt foarte atentă cu sănătatea, am grijă de mine mai mult ca niciodată', mai spunea Alina Pușcău, de la Ferma.

Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu: „S-a legat ceva magic”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton