Andreea Bălan s-a operat a treia oară, astăzi! Este la Terapie Intensivă! "Această operație mă doare cât celelalte două la un loc"

 Dana Enache
.

Momente cumplite pentru Andreea Bălan! După cele două operații suferite până acum, Andreea Bălan tocmai s-a trezit din anestezia celei de-a treia. Vedeta se află la terapie Intensivă și se luptă cu dureri chinuitoare.

 

Andreea Bălan se află internată, de câteva zile, din cauza unor complicații apărute după operația de cezariană. Astfel, după ce săptămâna trecută a făcut o intervenție complexă de îndepărtare a unor hematoame, totul s-a repetat și astăzi. O nouă anestezie generală, o nouă întervenție complexă.

Din fericire, solista se simte bine acum, este în afara oricăui pericol și a postat primul mesaj pe rețelele de socializare: „M-am trezit, sunt ok, ma aflu la terapie intensiva si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele. Acum ma lupt' cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc. Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult…”, a declarat ea, în urmă cu doar câteva minute.

Andreea Bălan, la a treia operație

Andreea Bălan a spulberat zvonurile și a confirmat că a fost operată pentru a doua oară, asta după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Artista încă e internată în spital, alături de ea fiind fetițele sale. Operația a doua a avut loc pe 15 martie, la 11 zile de când a făcut stopul cardio-respirator.

„În urmă la ceea ce s-a scris azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotica și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate.Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urmă operației grele prin care am trecut pe 4 martie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton