Se mândrește că e fiica lui Adrian Minune! Karmen vorbește în premieră despre prejudecăți: ”Munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu”

 Stamen Diana
.

Frumoasă și talentată, Karmen este o revelație a lumii muzicale. Dar când au apărut zvonurile că ar fi și însărcinată, interesul asupra ei a crescut brusc. N-a vorbit deloc despre acest subiect până acum, dar a acceptat să o facă special pentru VIVA!, într-o ședință foto de excepție și un interviu exclusiv în care spune… tot!

Ai modelul familiei foarte bine implementat, tu provenind dintr-o familie unită. Ce înseamnă familia pentru tine?

Pentru mine familia înseamnă rădăcină, pentru mine familia înseamnă locul de unde noi, ca oameni, am primit anumite principii, locul în care învățăm să iubim, să facem primii pași, să spunem primele vorbe. Când vorbesc despre familie, aduc în discuție și un loc, pentru că, pentru mine acasă este acolo unde este familia. Acasă nu înseamnă o casă, o locuință, ci acolo găsești iubire, acolo unde găsești înțelegere, acolo unde găsești respect, sprijin, acolo unde mergi cu încredere și știi că ești iubit necondiționat și acceptat indiferent de situație. Sunt mândră să spun că provin dintr-o familie unită și, având un model atât de frumos, îmi doresc ca și familia mea să fie una unită, una foarte greu de destrămat și una care, indiferent de circumstanțe, nu va fi dezechilibrată. O familie care trece împreună prin bine si rău.

Pare că ți-ai luat viața în mâini de la o vârstă fragedă. Cât de des te consulți cu mama și cu tatăl tău?

Am simțit să fac lucrul acesta și am simțit că e OK să fac asta, să devin mămică de la o vârstă fragedă, pentru că familia m-a învățat că iubirea e mai presus de toate, că, acolo unde găsești iubire și înțelegere, acolo vei găsi sprijin întotdeauna. Nu știi ce-ți rezervă viitorul, dar asta nu trebuie să te împiedice să crezi în prezent. Dacă tot timpul ne-am gândi dacă e bine, oare dacă se schimbă omul de lângă mine, oare ce se întâmplă, atunci nu am avea speranță și nu am avea niciodată curajul de a ne lega pe viață cu o altă persoană. Mă consult cu părinții mei foarte des, atât privind cariera, cât și privind viața personală, deoarece nimeni pe acest pământ nu-ți dorește binele mai mult decât părinții, pentru că ei te cunosc cel mai bine și binele tău este mai presus decât binele lor. Ei vor pune lucrurile în balanță mereu, astfel încât tu să ieși mereu câștigat. La părinți găsești mereu un răspuns, de aceea, de fiecare dată când am ocazia, mă consult cu mama și cu tata.

Te-ai confruntat vreodată cu prejudecăți de pe urma faptului că ești fiica lui Adrian Minune? Ai fost afectată în vreun fel?

Niciodată nu am fost afectată în adevăratul sens al cuvântului de prejudecățile venite din cauza faptului că sunt fiica lui Adrian Minune, pentru că îmi cunosc valorile. Faptul că sunt de etnie rromă nu mă face să fiu mai prejos decât ceilalți. Consider că sunt specială, la fel cum fiecare om este special pentru ce are el, fiecare om este unic, pentru că fiecare este diferit în felul lui. Bineînțeles că m-am lovit de aceste prejudecăți, munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu, dar asta li se întâmplă multor oameni. Mai mult decat atât, prejudecățile oamenilor m-au ambiționat să scot ce e mai bun din mine, să le arăt oamenilor cine sunt eu cu adevărat și ce pot face eu cu toate imperfecțiunile mele.

Ce părere ai despre faptul că, inevitabil, se face asocierea cu tatăl tău și că, uneori, ți se spune Karmen Minune?

Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune. Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen.

Coperta VIVA! martie

Coperta VIVA! martie

Citește și: Karmen, totul despre nuntă și botezul copilului. Vor fi două evenimente separate | EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Karmen părinții și iubitul că este însărcinată: 'Era șocul prea mare' | EXCLUSIV

FOTO: Instagram

KarmenKarmen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton