Andreea Bălan, prima băiță a copilului după botez. Artista a respectat tradiția!

 Oana Pantazi
.

Duminică, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios și și-au botezat mezina, pe micuța Clara, alături de familie și 200 de invitați, în cadrul unui eveniment fastuos. A doua zi, artista a respectat tradiția, nașii fetiței, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, făcându-i micuței prima băiță.

În acest weekend, emoțiile au fost duble pentru Andreea Bălan și George Burcea, deoarece s-au cununat religios și și-au botezat și fetița cea mică, pe Clara Maria, într-un cadru de basm, alături de familie și prieteni. Nu doar mirii au avut emoții, ci și nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Actrița a purtat la biserică o rochie mov, lungă și cu mâneci largi, în timp ce Aurelian Temișan a optat pentru un costum negru cu dungi albe.

Iar mirele, George Burcea, a ales un costum negru și cămașă albă, care i-a venit ca turnat! Cât despre mireasă, Andreea Bălan a ales o rochie cu trenă pentru biserică, iar părul a ales să-l facă bucle, pentru petrecere alegând o altă rochie, fără trenă, ce i-a permis să danseze superbul vals al miresei alături de George.

Monica Davidescu i-a făcut prima băiță de după botez Clarei

A doua zi, artista a respectat tradiția, nașa Monica Davidescu făcându-i prima băiță de după botez Clarei Maria. Popular, tradiția se numește scaldă sau scoaterea mirului, iar ca care îmbăiază copilul trebuie să fie nașa, doar femeile fiind cele care au voie să participe. În băița copilului se adaugă petale de trandafir, uleiuri frumos mirositoare, un ban de aur sau de argint, un strop de miere sau de zahăr, o verighetă sfințită… în funcție de zona din care provin părinții spirituali.

Nașul Aurelian Temișan a fost, de altfel, cel care a și postat prima fotografie de după momentul luării mirului micuței Clara, povestind pe contul său de socializare că soția lui, Monica, i-a făcut prima băiță fetiței, în prezența părinților ei, Andreea Bălan și George Burcea.

Nașii i-au făcut prima băiță clarei după botez.Nașii i-au făcut prima băiță clarei după botez.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton