Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat deja? Apropiații au făcut declarații: "S-au despărțit de câteva luni"

 Pirvu Cristina
.

Întrebarea care e pe buzele multora de ceva vreme: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat? Se pare că apropiații celor doi au făcut declarații conform cărora ei ar fi semnat deja actele de divorț. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afirmat în repetate rânduri că încă sunt soț și soție, că nu au divorțat. În plus, spun că au un mariaj fericit alături de copii, chiar dacă sunt la mare distanță.

Cu toate acestea, surse din apropierea celor doi au afirmat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat: „Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, – a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf pentru Click!

Anamaria Prodan se află în acest moment în Dubai, în vizită la soțul său. Impresarea a vorbit recent despre zvonurile că ar fi divorțat: „Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. Este un tip pe care nu l-am auzit bârfind pe cineva, nu l-am auzit să comenteze de viața cuiva, nu are răutăți, nu-l interesează nimic. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi. Așa mi-am învățat copiii”, – a declarat Anamaria Prodan pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan aruncă bomba după incidentul cu Dan Alexa: 'Bărbaților le-a fost întotdeauna frică de mine. Și o să le fie în continuare!'

Timpul este cea mai mare problemă a impresarei care se trezește zilnic la ora șase dimineața și care vorbește la telefon nonstop. Dacă înainte avea trei numere de telefon, acum a rămas cu unul, dar și acela sună încontinuu. Așa cum a sunat și după ce imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește pe Dan Alexa au devenit virale. Vedeta nu a dorit să vorbească despre incident în cadrul interviului VIVA!, dar a ținut să facă o precizare. Întrebată dacă bărbații dau semne că se tem mai mult de ea acum, după respectivul incident, impresara ne-a răspuns zâmbind: ‘Bărbaților le-a fost frică întotdeauna de mine. Și o să le fie în continuare…

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divort 1Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divort 1

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton