Andreea Bălan, despre căsătorie, după divorțul de George Burcea: „Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Andreea Bălan despre căsătorie, după divorțul de George Burcea. În luna martie, artista anunța finalizarea procesului de divorț dintre ea și tatăl fiicelor sale. Anunțul a fost făcut în cadrul podcastului lui Damian Draghici, acolo unde căntăreața a făcut mai multe dezvăluiri intime. Acum, jurata de la „Te cunosc de undeva' a vorbit despre modul în care se raportează la mariaj, susținând că viața este „imprevizibilă' și că lucrurile pot lua întorsături neașteptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan, despre căsătorie, după divorțul de George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în anul 2019, însă procesul de divorț s-a încheiat abia anul acesta. Cei doi sunt părinții a două fetițe, pe nume Ella Maya și Clara Maria. După despărțire, actorul din serialul „Wednesday' și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru emisiunea „Ferma'. Pe de altă parte, Andreea Bălan nu a fost văzută în compania altui bărbat, mărturisind, în podcastul lui Radu Țibulcă, că unei femei divorțate îi vine mai vreu să-și găsească un partener. Recent, frumoasa artistă a făcut a făcut câteva declarații referitoare la ideea de căsătorie, susținând că nu exclude posibilitatea de a ajunge, din nou, în fața altarului.

b-9b-9

Cum se raportează Andreea Bălan la ideea de căsătorie, după divorțul de George Burcea. Artista a susținut că se gândește de multe ori înainte de a ieși la o întâlnire, având în vedere că posibilul partener va face parte și din viața fetițelor sale. Din acest motiv, aceasta este de părere că nu va fi văzută prea curând la brațul unui alt bărbat.

Citește și: WRS, despre divergențele cu Andreea Bălan, de la Te cunosc de undeva:„Jurații ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți. Au o doză mare de…' / EXCLUSIV

Citește și: Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:”Nu a mai funcționat și…”

Citește și: Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească'

Citește și: Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate:”A fost foarte grav. Două luni nu am voie să…”

Andreea Bălan, despre căsătorie, după divorțul de George Burcea

Întrebată dacă își dorește să ajungă din nou în fața altarului, jurata de la „Te cunosc de undeva' a susținut că viitorul este imprevizibil și că ar putea face acest pas dacă va simți că se află lângă persoana potrivită.

Mai mult, artista a adus în discuție căsătoria cu George Burcea, la care a avut loc în anul 2017. La acea moment, cei doi erau deja părinți.

„Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere. Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă. Poți să te iubești și să nu te căsătorești niciodată sau poți la un moment dat să faci lucrul acesta. Eu le făcusem pe fetițe înainte a fiu mireasă. Mireasă am, după ce am născut-o pe Clara', a susținut cântăreața, pentru Antena Stars.

Cum va petrece artista sărbătorile de iarnă

Andreea Bălan va petrece Crăciunul acasă, alături de familia ei. În noaptea dintre ani, se pare că artista se va afla pe scenă, fiind un lucru cu care este obișnuită deja. Ulterior, aceasta și-a propus să meargă într-o țară exotică cu fiicele sale.

„De Crăciun suntem acasă și de Revelion am concert, iar după mergem într-o vacanță la căldură bineînțeles', a adăugat artista, în cadrul aceluiași interviu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton