Elena Merișoreanu se iubea cu fratele Ionelei Prodan când și-a cunoscut soțul. Cum a confruntat-o pe amanta lui Viorel Croitoru: „Eram prietene, ca două surori”

 Dumitrache Laura
.

Elena Merișoreanu se iubea cu fratele Ionelei Prodan când și-a cunoscut soțul. Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. În vârstă de 75 de ani, artista are o poveste de viață ca-n filme. În prezent este căsătorită cu Viorel Croitoru, fost șef șef al Poliției Capitelei. Cu toate astea, puțină lume știe că Elena Merișoreanu a fost la un pas să intre în familia Ionelei Prodan. Artista a avut o relație cu fratele regretatei cântărețe, Titu Prodan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu se iubea cu fratele Ionelei Prodan când și-a cunoscut soțul. Elena Merișoreanu este căsătorită cu Victor Croitoru de 50 de ani, dar în trecut a fost într-o relație cu fratele Ionelei Prodan. Interpreta de muzică populară forma un cuplu cu Titu Prodan când l-a cunoscut pe actualul ei soț. Vedeta a dezvăluit cât de mult l-a iubit pe fratele colegei sale de breaslă.

elena merisoreanuelena merisoreanu

Elena Merișoreanu avea 25 de ani când s-a căsătorit cu Viorel Croitoru. Când l-a cunoscut pe actualul ei soț, artista se iubea cu Titu Prodan, fratele Ionelei Prodan. Artista a declarat că l-a iubit foarte mult, povestind cum l-a cunoscut pe cel care a sfătuit-o să se cupleze cu Viorel Croitoru.

Citește și: Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Artista păstrează și acum cadourile primite de la mama ei, de ziua de naștere:„Le țin la loc de cinste' / EXCLUSIV

Citește și:Elena Merișoreanu dezvăluie ce aveau în comun Anamaria Prodan și mama ei:”Ionela era nebună rău!”

Citește și:Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească'

Citește și:Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate:”A fost foarte grav. Două luni nu am voie să…”

Elena Merișoreanu se iubea cu fratele Ionelei Prodan când și-a cunoscut soțul

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru sunt căsătoriți de peste 50 de ani. Artista de muzică populară avea 25 de ani când s-a căsătorit cu actualul ei soț, dar puțini sunt cei care știu că vedeta avea o relație cu Titu Prodan când l-a cunoscut pe Viorel Croitoru. Elena Merișoreanu era colegă de scenă cu Ionela Prodan, iar ulterior l-a cunoscut pe fratele acesteia, Titu.

Intepretea de muzică populară a recunoscut că l-a plăcut foarte mult pe Titu Prodan, care era inginer constructor. Între timp, Elena Merișoreanu l-a cunoscut pe Viorel Croitoru, iar Titu și-a dat seama că cei doi se plac.

'L-am cunoscut pe Croitoru, nu-mi displacea. Dar, între timp, eu vorbeam cu fratele regretatei Ionela Prodan, era blond cu ochii verzi, îmi placea de el! Titu îl chema, l-am cunoscut la Dăbuleni, colegă fiind cu Ionela. Era inginer constructor și ne vedeam în weekend la ei acasă.Între timp, îl cunoscusem și pe milițian. Facusem mare petrecere acasă la mine, cu toata familia și actualul meu soț. A doua zi dimineață dormeam, a venit Titu după mine! Au stat la masa amândoi, Titu s-a prins… și când a plecat mi-a zis: te respect, știi ceva, dacă noi doi n-o să fim împreună, mărită-te cu ăsta! E un băiat frumos și inteligent, de perspectivă, milițian… din București, o să ai și tu o familie aproape. Și după trei luni ne-am căsătorit! A contat faptul că părinții mei l-au iubit mult', a declarat Elena Merișoreanu pentru starpopular.ro.

Elena Merișoreanu a confruntat-o pe amanta soțului ei

Elena Merișoreanu are o căsnicie frumoasă cu Viorel Croitoru, dar recunoaște că relația lor a trecut prin momente dificile. Vedeta a recunoscut că soțul a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a sa. Cu toate astea, nu l-a părăsit, ci a confruntat-o pe amanta partenerului ei.

'I-am zis sa vină pe la mine, că i-am adus ceva frumos din străinătate. Ea știa casa mai bine decât mine, eram prietene ca două surori. I-am făcut o ciorbă de vițel cu zeamă de varză, am pus masa și, la un moment dat, mă uit la ea și îi zic: ascultă, fă, dacă nu spui ce s-a întâmplat, te tranșez și te bag în sac, te arunc dracului. Tu, prietena mea cea mai bună…A încremenit, nu a mai putut vorbi. Foarte calculată, s-a ridicat și mi-a zis: știi ceva, taie-mă, omoară-mă, da, așa este! Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și aia ți-l lua! Am luat-o în brațe și ne-am pupat. Nici în ziua de azi nu am vorbit cu soțul meu despre asta. Culmea, când ne întoarcem de prin Ardeal, ne oprim pe la ea, vorbim…', a mai mărturisit Elena Merișoreanu în emisiunea „După faptă și răsplată'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton