Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută: „Suntem foarte bine și liniștite”

 Ifrim Georgiana
.

Primele imagini cu fiica nou-născută a Andreei Antonescu. Pe 19 decembrie, artista a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta, pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva momente, cântăreața a postat primele imagini cu fetița ei, cele două încă aflându-se în maternitate. Iată mesajul emoționant al proaspetei mămici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două zilei, Andreea Antonescu și Victor Vrîceanu au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și au preferat să păstreze discreția cu privire la povestea lor de dragoste. În ziua în care a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a ei, artista a avut parte de o surpriză emoționantă. Sienna, fiica ei din căsnicia cu Traian Spak, a venit tocmai din SUA pentru a face cunoștință cu surioara ei. Artista a imortalizat momentul, însă nu i-a expus chipul micuței.

lsklsk

Primele imagini cu fiica nou-născută a Andreei Antonescu. Pentru că în București s-a așezat prima ninsoare, artista s-a gândit să împărtățească cu comunitatea ei virtuală un moment emoționant. Cele două încă se află în maternitatea privată, însă vor fi externate zilele următoare.

Citește și: Cum se simte Andreea Antonescu după ce a născut:'Mi-a crescut tensiunea la 18'. Fiica ei cea mare s-a întors din America, în secret

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și: Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram.Postarea cu trofeul mondial a bătut orice record

Citește și: Florin Salam a depus plângere penală, după ce un interlop a amenințat-o cu moartea pe Betty Stoian:”Fii cuminte, că dup-aia…”

Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută

Pe contul de Instagram, fosta solistă din trupa André a publicat primele imagini cu cea de-a doua fiică a ei. În această dimineață, a nins în Capitală, iar artista i-a arătat micuței primii fulgi de zăpadă. În dreptul imaginilor, Andreea Antinescu a scris și un mesaj referitor la recuperarea ei după naștere, susținând că se simte foarte bine și că a fost răsfățată cu mesaje frumoase și multe flori.

„Mi-am pus frumos bebelina la geam, ca să vadă și ea prima ninsoare. Mami este înnebunită după prima ninsoare și sigur îi place și ei. Stăm cumințele aici, cumințele. Am primit și flori. Suntem foarte bine, foarte fericite și foarte liniștite după cum vedeți. Mulțumim pentru toate mesajele superbe pe care le-am primit de la voi', a spus Andreea Antonescu.

„Am trecut prin niște emoții foarte mari'

Ziua de 19 decembrie a fost una plină de emoții pentru Andreea Antonescu. După ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a ei, aceasta a fost vizitată de Sienna, care a venit tocmai din SUA. Imaginea cu cele trei a fost publicată pe Instagram, spre bucuria și admirația celor care o urmăresc.

„Gata, s-a terminat cu emoțiile! Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu! Nu știu ce am făcut bine în viața asta de am primit așa copii. Cea mai mare fericire, cea mai mare bucurie! Și voi, părinții, mă înțelegeți.

Nu există lucruri mai importante și mai frumoase. Mă simt foarte bine, astăzi m-am și dat jos din pat. Sunt super fericită, foarte încântată. Vă las o poză ca să înțelegeți o mega surpriză, pe care nu am intuit-o o secundă în viața mea. Am trecut prin niște emoții foarte mari. Am avut parte de o surpriză pe care nu am bănuit-o. Vă arăt ce a determinat să-mi crească tensiunea la 18', a povestit Andreea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton