Horoscop 22 decembrie 2022. Probleme de cuplu pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 22 decembrie 2022. Finalul de an vine cu provocări pentru majoritatea nativilor, în special pe plan personal. Este momentul deciziilor importante și vor surveni schimbări pe toate planurile. Din fericire, astrele vin și cu o soluție de backup pentru mulți dintre noi, atât pe plan profesional, cât și personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 decembrie 2022. Berbec

Apropierea Crăciunului nu te lasă deloc să te concentrezi la job. Ești cu gândul la cadourile pentru cei dragi și la petrecerile de final de an. Atenție însă dacă lucrezi cu cifre sau cu bani, pentru că riști să plătești din buzunar! În compensație, astrele te favorizează azi pe plan sentimental.

Horoscop 22 decembrie 2022. Taur

Azi ai o zi bună la job, cu atât mai mult cu cât s-ar putea să primești o primă sau să ai parte de o avansare neașteptată. Problemele apar însă pe plan relațional, din cauza discuțiilor pe care le ai cu partenerul de ceva timp. Încearcă să te abții, pentru că nu vei ajunge la niciun rezultat făcându-i reproșuri!

Horoscop 22 decembrie 2022. Gemeni

Ai foarte mult de lucru, dar vei constata rapid că graba strică treaba… când superiorii îți vor face reproșuri. Asta te va afecta însă mai puțin ca de obicei, deoarece îți merge mai bine ca niciodată pe plan personal. Banii nu îți lipsesc, relația cu familia e bună, iar dacă ești singură, vei cunoaște din nou iubirea!

Citește și: Zodiile care nu acceptă să fie criticate!Nu concep că ar putea greși

Citește și: Cinci zodii cumpătate.De ce le place să strângă bani

Citește și: Cele 3 zodii care nu înșală niciodată!Preferă despărțirea decât să fie infidele

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 22 decembrie 2022. Rac

Ai mare nevoie de un concediu acum, însă finalul de an e unul extrem de aglomerat la job, așadar va trebui să tragi până în ultima clipă. După-amiaza îți va fi ocupată cu shoppingul, iar seara cu planurile de Crăciun. Partenerul tău de viață îți va face o surpriză care îți va șterge însă toată oboseala…

Horoscop 22 decembrie 2022. Leu

Astrele te favorizează pe plan profesional, unde totul îți merge ca pe roate, însă latura amoroasă nu e deloc bine aspectată. Nesiguranța care te macină în privința relației de cuplu te face să suferi, chiar dacă partenerul te asigură că nu ai de de să-ți faci griji. De data asta, urmează-ți instinctul!

Horoscop 22 decembrie 2022. Fecioară

Azi vei simți o stare de slăbiciune în tot corpul, însă asta poate fi din cauza dietei mult prea drastice pe care o ții ca să încapi în rochia de Revelion! La job nu vei reuși să faci față, iar acasă, nici atât. Spre seară însă, o veste bună din partea partenerului îți va schimba în totalitate starea de spirit!

Horoscop 22 decembrie 2022. Balanță

Te deranjează mai mult ca niciodată faptul că toată lumea vrea să facă ordine în viața ta și toți par să știe mai bine ce e potrivit pentru tine. Așadar, azi ai toate șansele să te cerți atât cu superiorii și colegii, cât și cu familia… Dar vei avea curaj să faci în sfârșit acea declarație de dragoste… știi tu cui!

Horoscop 22 decembrie 2022. Scorpion

Ești mai decisă ca niciodată să le spui șefilor că ai nevoie de o mărire de salariu sau, de ce nu?, de o avansare. Reacția lor s-ar putea să te surprindă plăcut, așadar du-ți intențiile până la capăt! Și în viața de cuplu trebuie să faci puțină ordine, și vei începe chiar de azi, pentru binele relației voastre.

Horoscop 22 decembrie 2022. Săgetător

Ești cu bateriile consumate aproape complet, iar lipsa de energie își spune cuvântul… Imunitatea e la pământ, iar starea proastă te va însoți tot restul zilei. Din fericire, te vei bucura de ajutorul familiei și al prietenilor, dar și de înțelegerea partenerului. Spre seară, primești o veste care te va revigora.

Horoscop 22 decembrie 2022. Capricorn

Ai cheltuit deja tot salariul și încă nu ai reușit să cumperi cadouri pentru toți cei dragi! Soluția salvatoare va apărea rapid, însă ar fi bine să nu te îndatorezi prea mult, chiar dacă nu va trebui să plătești dobândă. Planul sentimental este excelent aspectat, în special pentru nativii singuri, așadar… love is in the air!

Horoscop 22 decembrie 2022. Vărsător

Doar dacă ai liber zilele astea vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Azi va fi pentru tine una dintre cele mai aglomerate zile din an, însă la final vei avea satisfacția lucrului bine făcut. Cadourile vor fi gata, curățenia la fel, iar surpriza plăcută pe care ți-o va face partenerul tău va fi cireașa de pe tort.

Horoscop 22 decembrie. Pești

Atmosfera tipică Sărbătorilor te cam obosește azi, fiindcă ai mult de lucru, însă banii care îți vor intra în cont te vor face să-ți schimbi optica. Ziua va fi marcată de întâlniri fructuoase atât la job, cât și cu anturajul. În cele din urmă, vei face planuri pentru Crăciun și Anul Nou cu partenerul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton