"Eram însărcinată la America Express. Nu știam, eram ferm convinsă că nu am cum să fiu însărcinată". Cum s-a descurcat Andreea Antonescu la filmări, în condiții grele

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Antonescu e recunoscătoare că experiența „America Express' nu i-a afectat sarcina. În primul trimestru de sarcină, artista s-a aflat la filmările pentru reality show-ul de la Antena 1. Împreună cu Andreea Bălan, concurenta s-a confruntat cu situații extrem de dificile, a îndurat foamea și căldura, iar astăzi este recunoascătoare că a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Iată ce noi declarații a făcut aceasta despre perioada petrecută în Mexic, Guatemala și Columbia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Filmările pentru America Express au avut loc în perioada mai-iulie 2022. Echipele au avut de parcurs trei țări, respectiv Mexic, Guatemala și Columbia, și au fost nevoite să-și găsească mâncare și cazare cu numai un dolar pe zi. Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au unit dorțele în cadrul emisiunii de la Antena 1 și au demonstrat, pe parcursul edițiilor difuzate până acum, foarte multă ambiție și determinare. În perioada filmărilor, proaspăta mămică era însărcinată în primul trimestru, însă nu avea nici cea mai mică bănuială. Pe 19 decembrie, artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

an-9an-9

Andreea Antonescu e recunoscătoare că experiența „America Express' nu i-a afectat sarcina. Show-ul de aventură de la Antena 1 este destul de dificil, având în vedere intensitatea probelor, dar și condițiile la care sunt supuși concurenții. Aceștia sunt responsabili să-și asigure hrana, mâncarea și mijloacele de transport, în timp ce fac înconjurul celor mai periculoase țări din America Latină și Centrală.

Citește și: Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind: „Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat'

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și: Gheorghe Hagi și Gică Popescu au donat 50.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia: „Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia”

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani: „Nu suntem genul care să vorbim zilnic'

Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express. Nu știam, eram ferm convinsă că nu am cum să fiu însărcinată”

La multe luni distanță de când a încheiat filmările pentru emisiunea „America Express', Andreea Antonescu spune că nu a avut nicio bănuială că ar fi fost însărcinată. Artista este recunoascătoare că fetița ei este sănătoasă, având în vedere că în primul trimestru de sarcină a trecut prin experiențe foarte dificile, a fost privată de somn și hrană și nu a consultat niciun medic.

„Întrebarea pe care am primit-o de un milion de ori și la care am răspuns de multe ori și la care o să mai răspund de multe ori. «Erai însărcinată în America Express?» Eram însărcinată în America Express.

Nu știam, ba din contră, am avut momente în care eram ferm convinsă că nu am cum să fiu însărcinată, voi, fetele știți la ce mă refer, dar da, am fost însărcinată și am trecut prin toată această experiență și toată această nebunie cu bebelina în burtă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și astăzi că am un copil perfect sănătos și o fetiță mai mult ca perfectă, așa că am reușit', a povestit Andreea Antonescu, pe Tik Tok.

„Fetița este o minune de la Dumnezeu'

În urmă cu ceva timp, Andreea Antonescu vorbea despre factorii care i-ar fi putut pune sarcina în pericol la „America Express'. Artista a adus în discuție lipsa hrănii, a somnului, dificultatea probelor, dar și faptul că zilnic trebuia să care un rucsac de 12 kilograme.

„Nu vreți să știți ce am mâncat acolo! Fetița este o minune de la Dumnezeu (…) Fetița este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme… Dormeam maximum 4- 5 ore noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației.

Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că e oboseala acumulată în timp, dormeam 4-5 ore pe noapte, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa o săptămână, o lună…', a spus artista la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton