Deea și Dinu Maxer au împlinit 14 ani de căsnicie și 18 de relație: "Ești îngerul din viața mea". Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

 Dumitrache Laura
.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Astăzi, cei doi au împlinit 18 ani de relație, iar cu această ocazie, artistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mai mult, Dinu Maxer a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lui de dragoste cu Deea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au împlinit 14 ani de căsnicie și 18 de relație. Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 14 ani, după patru ani de relație. Cei doi se iubesc încă de pe vremea când Deea era doar o adolescentă, iar relația lor a fost ținută ascunsă de părinții artistei. Deea și Dinu Maxer au demonstrat că iubirea lor e puternică, iar astăzi au împlinit 18 ani de relație.

dinu si deeadinu si deea

Dinu Maxer și soția sa au împreună doi copii minunați, pe Andreas și Maysa. Cei doi au avut o căsnicie discretă, iar artistul a dezvăluit cum a reușit să o cucerească pe soția sa. Dinu Maxer i-a făcut Deei o declarație de dragoste în mediul online.

Citește și: Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă'

Citește și:Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022: „Ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Sumele oscilează de la…'

Citește și:Marc Anthony va fi tată a șaptea oară! Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată: 'Mulțumim, Doamne, pentru această imensă binecuvântare'

Citește și:„S-ar putea să-mi omor fostul iubit”. Shakira, mesaj controversat pentru Gerard Pique de Valentine’s Day

Deea și Dinu Maxer au împlinit 14 ani de căsnicie și 18 de relație

Deea și Dinu Maxer au împlinit 18 ani de când s-au cunoscut. Deea Maxer s-a născut pe 16 februarie 1990, iar miercuri va împlini frumoasa vârsta de 33 de ani. Cu această ocazie, Dinu a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soția sa, dezvăluind ziua în care ei s-au cunoscut. Artistul a mărturisit cum a început relația cu Deea Maxer.

„Acum fix 18 ani, pregăteam prima petrecere surpriză pentru cineva! Am anunțat trupa Apropo, din care făcea parte, că avem studio și acolo trebuia să se întâmple un lucru pe care îl visam de mult și anume… să-i dau cadou un lănțișor și să o sărut! O iubeam în tăcere și voiam să-i dau un semn…. Culmea, nu am avut curaj nici măcar să o pup pe gura!Asa a început cea mai frumoasă relație din viața mea! La mulți ani – Deea Maxer!!!Te voi iubi mereu! Ești îngerul din viața mea! Am și poza de atunci… dar rămâne doar pentru noi', a fost mesajul transmis de Dinu Maxer pe contul de socializare.

Deea și Dinu Maxer au succes în afaceri

Deea și Dinu Maxer fac echipă atât pe plan profesional, cât și personal. Cei doi și-au întemeiat o familie minunată și cresc împreună un băiat și o fetiță. Merg împreună la evenimente, dar recent s-au implicat în afaceri. Deea și Dinu Maxer au devenit directori de marketing la o companie turcească care vine produse de make-up, curățenie și wellnes.

„Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică.Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness. În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări', a explicat cântărețul, care a și mărturisit că veniturile din muzică pe anul 2022 au fost mai mici decât cele obținute de la respectiva companie.Din păcate, pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice.”, declara Dinu Maxer.

Deea Dinu Maxer sunt căsătoriți de 14 ani

Cei doi artiști sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii. Deea și Dinu Maxer au dezvăluit că relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar au trecut cu bine peste probleme. În ceea ce privește nunta lor, Deea a mărturisit că și-ar fi dorit ca această să fie altfel. „Imaginile astea după atâția ani mi se par atât de ciudate. Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat. În rest, aș fi schimbat tot. Locație, zi, tot. Nu știu ce a fost în capul nostru.', a declarat Deea Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, Dinu Maxer a spus secretul căsniciei sale cu Deea. „Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii.Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor', spunea artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton