Andreea Antonescu, gafă în ziua în care s-a aflat că Andreea Bălan, nașa fiicei sale, este la Terapie Intensivă. Fanii au taxat-o imediat

 Dumba Gabriela
.

Într-un moment extrem de dificil pentru Andreea Bălan, care a fost la un pas de moarte aseară, în urma unui stop cardio-respirator făcut pe masa de cezariană, Andreea Antonescu a făcut o gafă la care nu se aștepta nimeni: a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în care zâmbește, cu mesajul Oh, happy day!' (nr. Ce zi frumoasă!), însoțit de o inimioară.

andreandre

Fanii Andreei Bălan au reacționat imediat și au taxat-o pe jumătatea roșcată a celebrei trupe Andre pentru că nu a postat nici un mesaj public de susținere a celei cu care a împărțit mulți ani din viață și care este și nașa copilului său.

Frustrată și rea' – este unul dintre mesajele primite de Andreea Antonescu pe Facebook, ca o primă reacție la fotografia postată de cântăreață.

Gafa roșcatei din Andre, care s-a grăbit să se laude pe internet că are o zi frumoasă, în timp ce fosta ei cea mai bună prietenă se află la Terapie Intensivă a fost aspru taxată.

Nici un mesaj de la tine pentru Andreea cealaltă. Păcat!!!', i-a atras atenția un alt prieten virtual.

Fetele din Andre nu mai sunt în cele mai bune relații

Recent, Andreea Antonescu s-a arătat foarte deranjată că Andreea Bălan a vorbit într-o emisiune TV despre perioada Andre, când amândouă erau batute de părinți.

„Am înțeles, aaah… știi ce nu-mi place mie vreodată? Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva. Mi se pare total imoral și incorect să discut despre ce se întâmplă în familiile altor persoane. Nu sunt de acord cu genul ăsta de comentarii pentru că tata este de mult plecat de pe lumea asta, mi se pare normal ca în momentul în care arunci niște acuzații aș cere și părerea celuilalt, din păcate tatălui meu nu i se pot cere argumente sau păreri. Mi se pare total imoral', a declarat Andreea Antonescu zilele trecute.

Între cele două Andrele evident nu mai există prietenia la care sperau toți fanii, deși a existat un moment în care au închis bârfele pe această temă atunci când Andreea Bălan a acceptat să fie nașa fetiței Andreei Antonescu.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton