Andra, însărcinată pentru a treia oară? Gestul care ar fi dat-o de gol!

 Oana Pantazi
.

Recent, o fotografie buclucașă a adus iar în discuție subiectul preferat al fanilor Andrei – bebelușul numărul trei din familia Măruță? Să li se fi îndepinit oare dorința? Iată ipostaza în care a fost surprinsă artista, ipostază care i-a făcut pe toți să concluzioneze că este însărcinată…

Zvonurile că Andra este însărcinată nu sunt de ieri, de azi, încă din 2017 vedeta fiind asaltată de întrebări atât în interviuri, cât și de către fani, în mediul online. La începutul acestui an, Andra a fost surprinsă când ieșea de la clinica doctorului cu care a născut cei doi copii, iar toată lumea a tras concluzia că soția lui Cătălin Măruță este însărcinată. „Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta”, spunea atunci artista.

Doar femeile însărcinate stau așa…

Acum, dat fiind că Andra s-a retras de la Vocea României – de fapt, din cauza programului încărcat -, a fost de ajuns o scânteie pentru ca fanii să concluzioneze că artista este din nou însărcinată. Iar scânteia a fost o fotografie incriminatoare, postată de o prietenă de-a artistei, care, scrie cancan.ro, a dat-o de gol pe Andra… Aceasta apare în fotografie ținând o mână, protector, la burtică, gest caracteristic femeilor însărcinate. În plus, Andra are un zâmbet și o sclipire în priviri care dau de gândit. Să vină în sfârșit vestea cea mare?

Gestul care i-a pus pe fanii Andrei pe gânduri.Gestul care i-a pus pe fanii Andrei pe gânduri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton