Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a slăbit enorm. Bruneta s-a operat din cap până în picioare

 Stamen Diana
.

După ce a fost taxată în repetate rânduri pentru silueta ei, Roxana Dobre a decis să facă o schimbare. Soția lui Florin Salam a slăbit enorm în ultima perioadă, dar a apelat și la ajutorul medicului estetician.

Bruneta a fost surprinsă de Paparazzi, în timp ce se afla în oraș. Roxana Dobre purta o rochie lungă mulată, care lăsau la vedere formele sale. Fără sutien și îmbrăcată lejer, soția lui Florin Salam a reușit să atragă privirile trecătorilor.

Roxana Dobre a slăbit foarte mult în ultima perioadă și a reușit să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat de-a lungul celor trei sarcini. Pentru a-și recăpăta silueta, soția lui Florin Salam a făcut multe eforturi. Roxana Dobre a trecut pragul cabinetului medicului estetician, unde și-a făcut mai multe intervenții estetice în ultima perioadă, potrivit spynews.ro.

După ce a fost aspru criticată de cei din jur că nu mai are formele de altă dată și că a pierdut lupta cu kilogramele, soția lui Florin Salam a închis gura tuturor și a demonstrat că are voință, iar schimbarea este una vizibilă.

FOTO:  Facebook, spynews.ro

Roxana Dobre, a slăbitRoxana Dobre, a slăbit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton