Anda Adam, primele declarații după zvonurile că ar fi însărcinată: „Îmi mai doresc copii”

 Ifrim Georgiana
.

Anda Adam a oferit primele declarații după zvonurile că ar fi însărcinată. La sfârșitul anului trecut, cântăreața s-a logodit cu Eudor Yosif Mohaci, un om de afaceri de succes, care a trăit în Elveția și Franța. Cei doi trăiesc o frumoasă și pasională poveste de iubire și nu ezită să posteze fotografii împreună și să se afișeze în ipostaze tandre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, artista a dat primele declarații după zvonurile că ar fi însărcinată. Speculațiile au pornit după ce Anda Adam a postat o fotografie de la piscină, în care s-ar fi întrevăzut o burtică de gravidă. Din prima sa căsnicie, vedeta are o fetiță, Evelyn, care îi seamănă leit și pe care o iubește extraordinar. Aceasta îi calcă pe urme mamei sale, având un cont de Instagram cu mii de urmăritori și a apărut, în mai multe rânduri, în platourile de televiziune.

anda-adam-1anda-adam-1

Acum, Anda Adam a oferit lămuriri privind posibila sarcină, susținând că își dorește să devină mămică pentru a doua oară. Iată ce declarații a făcut una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România!

Citește și: CRBL, declarație surprinzătoare despre Anda Adam:”Asta pleacă cu mine, acolo unde se poartă parpalac de scândură”

Citește și: Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă:”Mi-a cerut 30.000 de euro”

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: 'Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie'

Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României: „Noi ne certăm la modul foarte serios”

Anda Adam, primele declarații după zvonurile că ar fi însărcinată

Înainte de a pleca într-o vacanță în străinătate alături de logodnicul ei, Anda Adam s-a relaxat la o piscină din București. Aceasta a postat o fotografie alături de fiica sa și alte două prietene care au însoțit-o.

În fotografie, urmăritorii au zărit o „burtică' suspectă, întrebându-se dacă artista așteaptă cel de-al doilea copil. Vedeta a oferit, însă, lămuriri, susținând că nu este însărcinată, însă și-ar dori să-și mărească familia.

„Nu, nu sunt însărcinată. Evident că îmi mai doresc copii', a declarat Anda Adam, pentru FANATIK.

Cum s-a cunoscut Anda Adam cu logodnicul ei

Prima întâlnire dintre Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci a avut loc la începutul acestui an, la un restaurant din Brașov. Artista era împreună cu fiica ei și câteva prietene, moment în care a fost abordată de omul de afaceri.

Deși nu i-a acordat prea multă atenție la început, cei doi au reușit să pună bazele unei relații solide și fericite, iar lucrurile avansează rapid. La câteva luni după ce s-au cunoscut, Eudor Yosif Mohaci a decis că vrea să-și petreacă restul vieții alături de blondină, așa că a cerut-o în căsătorie.

„La început de an am cunoscut-o. Nu am știut cine e, pentru că nu mă uitam la televizor. Am cunoscut-o într-un restaurant din Brașov. Cum am văzut-o, m-am dus la ea. Era cu niște prietene la masă și am luat un scaun și m-am pus lângă ele. (…) Numărul de telefon nu mi l-a dat, dar i l-am lăsat eu pe al meu, la hotel, pe o hârtiuță. Are și acum hârtiuța, dar nu m-a sunat niciodată', a declarat iubitul Andei Adam în emisiunea „Teo Show'.

Cum a fost cântăreața cerută în căsătorie

După despărțirea de tatăl copilului ei, Sorin Nicolescu, artista și-a găsit liniștea în brațele noului ei iubit, Yosif Mohaci. Bărbatul s-a pregătit intens pentru marele eveniment și a planificat totul fără că ea să știe. I-a oferit inelul de logodnă într-un cadru de basm, tocmai în Cappadocia, iar ea a plâns de fericire.

„Am început să plâng pentru că m-am emoționat foarte tare și de fericire și pentru că nu mă așteptam să se mai întâmple un astfel de moment în viața mea.

Nu mi-a dat de bănuit nimic că urmează să mă ceara în căsătorie pentru că fiind acolo plecați, eu am stabilit o ședință foto cu un fotograf pentru că acolo sunt zeci de baloane care se ridica în același timp și știam de aceasta locație. (…)

Am văzut literele, inelul, m-a luat de la genunchi, nu mă mai țineau picioarele la propriu. Nu mai reușeam să înghit saliva. Mi-a pus acea întrebare minunata, mi-a pus și inelul pe mana', a povestit atunci Anda Adam.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton