Cum a reușit Marcela Fota să treacă peste șocul cauzat de mortea soțului ei: "Îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu"

 Dumitrache Laura
.

Marcela Fota a trecut prin momente grele. La finalul anului 2020, artista și-a pierdut soțul. Acesta a suferit un infarct chiar în timp ce stătea la rând, într-o instituție publică. Recent, interpreta de muzică populară a vorbit despre cum a reușit să treacă peste șocul morții soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viața Marcelei Fota s-a schimbat radical după ce soțul ei a încetat din viață. Cântăreața și partenerul ei aveau o relație minunată și se înțelegeau foarte bine. Mai mult, cei doi au împreună un băiat, iar acest lucru o consolează pe solistă. Marcela Fota se concentrează acum pe creșterea fiului ei, dar și pe cariera muzicală.

Marcela FotaMarcela Fota

Artista și-a pierdut soțul la o zi după Crăciun. Bărbatul s-a stins la vârsta de 47 de ani, iar de atunci, viața Marcelei Fota s-a schimbat. Tot ce își dorește este ca fiul ei, David, să fie sănătos și puternic. Vedeta a povestit cum a reușit să rămână o femeie puternică după moartea jumătății sale.

Citește și: Decizia luată de Marcela Fota la un an de la moartea soțului:”Nu vreau să…”

Citește și: Marcela Fota, mesaj dureros în ziua în care ar fi aniversat 3 ani de la nuntă.Și-a pierdut soțul în urmă cu 2 ani

Citește și: Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru:”A fost obligată și la plata cheltuielilor”

Citește și: O tânără supraponderală și soțul ei sexy, virali pe TikTok:”După standardele de frumusețe, noi nu avem sens”

Cum a reușit Marcela Fota să treacă peste șocul cauza de moartea soțului ei

Marcela Fota a demonstrat că este o femeie puternică, deși a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei. Atista și-a pierdut soțul în 2020, la o zi după Crăciun. Partenerul cântăreței a decedat în urma unui infarct, la vârsta de 47 de ani. Recent, Marcela a dezvăluit cum a reușit să treacă peste șocul morții soțului ei. Vedeta a declarat că tot ce își dorește este ca fiul ei, David să fie bine .

'Eu îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu. Pentru noi a fost un an de acomodare pe care, zic eu, l-am trecut cu brio, și eu și David. Și îmi doresc ca și el să fie la fel de realist așa cum sunt eu.Suntem o echipă și așa îmi doresc să rămânem. Vreau să-i transmit lui Doamne-Doamne că, deși suntem puternici, nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. Asta e tot ce-mi doresc, să fim bine cu toții. Atât', a povestit Marcela Fota, la Etno TV.

Ce dorință are Marcela Fota

Marcela Fota și-a petrecut 14 ani alături de soțul ei, iar împreună au un băiat minunat. Din păcate, fericirea le-a fost umbrită de moartea acestuia. Cu toate astea, artista are o singură dorință. Marcela își dorește să ducă o viață liniștită alături de persoanele dragi. Frumoasă interpretă de muzică populară a declarat că există o legătură specială între ea și soțul ei, chiar și dincolo de moarte.

'L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată, l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți', spunea Marcela Fota, în urmă cu ceva vreme.

Marcela Fota, semn prevestitor înainte de moartea soțului

Soțul celebrei cântăreței a murit la vârsta de doar 47 de ani și artista a făcut dezvăluiri uluitoare. Pe 28 decembrie, Minel Fota a mers la Direcția de Taxe și impozite. Soțul cântăreței a plecat primul de acasă și artista a rămas să se pregătească. Aceasta a luat mașina și a mers după soțul ei, iar după ce a terminat de parcat, și-a sunat soțul. În acel moment i-au răspuns alte persoane, dezvăluind că soțului ei i se făcuse rău.

„Ca niciodată, în dimineața respectivă, între 10 și ora 1 când s-a și întâmplat noi am vorbit de unsprezece ori la telefon (…). El nu bea cafea, nu fuma, nu consuma alcool. Uneori mai consuma sucuri acidulate, dar doar uneori. În dimineața respectivă eram cu o ceașcă de cafea în mână și efectiv și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul. Și atunci…Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene. Și atunci, când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de acum încolo să nu se mai supere când ies la o cafea', a povestit artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton