Anca Serea a rămas fără bonă: "Este o zi grea pentru noi..."

 Dumitrache Laura
.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi cresc împreună șase copii, iar prezentatoarea tv este considerată o mamă eroină. Recent, vedeta le-a spus fanilor din mediul online că trece printr-o perioadă dificilă, după ce bona copiilor ei a plecat de sărbători la familia. Astfel, vreme de câteva luni, vedeta va fi nevoită să se descurce singură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea a adus pe lume șase copii. Vedeta are din prima căsnciei doi copii,David și Sarah,  iar din mariajul cu Adi Sînă are patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea tv are o bonă care se ocupă de Leah, iar de sărbători, Mery a decis să își petreacă sărbătorile alături de familia ei.

ANCA SEREAANCA SEREA

Anca Serea este activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ei bine, recent soția lui Adi Sînă a dezvăluit ca va avea zile grele, deoarece bona fiicei sale, Leah, va fi plecată câteva luni. Anca Serea se îngrijorează pentru modul în care va reacționa micuța, având în vedere că s-a obișnuit cu ea.

Citește și: Anca Serea și-a angajat bonă și menajeră, dar gătește zilnic pentru cei 6 copii:„Organizez lucrurile în urma lor'

Citește și:Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii:„Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIV

Citește și:Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, în juriu la Vocea României:”Smiley m-a sunat”

Citește și:Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei:„M-am consultat cu ei și mi-au spus…'

Anca Serea a rămas fără bonă pentru câteva luni

Anca Serea, 41 de ani, a adus pe lume șase copii minunați. Prezentatoarea tv a devenit mamă pentru prima oară la 21 ani, atunci când l-a adus pe lume pe David. Din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, Anca are doi copii, iar din mariajul cu Adi Sînă are patru copii. Noah, Ava, Moise și Leah s-au obișnuit cu bona Mary, care face parte din familia cuplului. Cu toate astea, Anca a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunță fanii că bona familiei a plecat de sărbători la familia ei. Mai mult, vedeta este îngrijorată pentru modul în care va reacționa Leah în următoarele luni.

”Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre, așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră, pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei, are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea, sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie, dar cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare., a declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea, despre relația cu Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de 12 ani și cresc șase copii. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit care este secretul căsniciei lor și cum se înțeleg cei doi. Deși le este greu, Anca și Adi reușesc să aibă o căsnicie frumoasă și să crească împreună șase copii.

„Am învățat să ne dăm timp și spațiu. Cât despre orgolii, nu cred că-și au locul când vine vorba de dragoste. Personal, cred că dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, nu trebuie să facă niște eforturi supranaturale pentru a menține flacăra’, a explicat vedeta.

Mama Ancăi Serea are probleme de sănătate

Anca Serea a adus pe lume șase copii minunați. Dincolo de greutățile pe care le întâmpină și momentele dificile, Anca are o familie frumoasă și unită. Mama ei a ajutat-o foarte mult cu creșterea copiilor, dar în prezent aceasta are probleme de sănătate. ‘Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine.”, a declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

Fosta prezentatoare tv recunoaște că nu îi e ușor și că de multe ori este obosită. „E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc, deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă', ne-a declarat Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton