Nuanțe de par ideale pentru fete cu ochi verzi

 advertising.ringier
.

Dacă ai ochii verzi ești o persoană norocoasă, deoarece această culoare a ochilor este foarte rar întâlnită. Specialiștii au aproximat faptul că doar un procent de 2% din întreaga populație are această culoare a ochilor. 

Remarcați într-o mulțime de nuanțe, ochii verzi sunt un amestec de pigment maro deschis, un pigment lipocrom gălbui și un strop de dispersie Rayleigh, respectiv dispersia luminii reflectate. 

Dacă te numeri printre persoanele care au ochii verzi, parcurge în continuare acest articol și află care sunt cele mai potrivite nuanțe de vopsea pentru părul tău.

Ochii verzi sunt considerați mai speciali decât oricare alții, așadar trebuie neapărat să îi prețuiești și să îi pui în valoare atât prin culoarea hainelor pe care le porți, cât și prin culoarea părului tău sau a machiajului de zi cu zi.

În primul rând ar trebui să știi următoarele 2 aspecte:

  • Evită nuanțelor palide de argintiu!
  • Adoptă blondul închis, arămiul, roșul, negrul sau șatenul ciocolatiu cu diverse reflexii. Dacă vrei să încerci nuanțe deosebite combinând aceste culori clasice, poți obține rezultate și mai spectaculoase. De exemplu, poți opta pentru o vopsea de par aramiu care ți se va potrivi de minune.

Tonul pielii tale joacă un rol foarte important în alegerea unei nuanțe perfecte care să îți scoată în evidență frumusețea naturală. În cazul ochilor verzi, lucrurile stau în felul următor: 

  • Dacă tonul tău este cald, poți alege o nuanță de blond luminos sau blond șuvițat. De asemenea, sunt potrivite pentru tine și nuanțele de roșcat, cupru, arama, gingerul sau scortisoara, șatenul sau negrul ombre.
  • Dacă tonul tău este rece, optează pentru nuanțe de blond deschis, care bat spre tonuri de cenușă sau platină. Pe lângă acestea sunt o alegere foarte bună și nuanțele de roșu intens sau negru.

Sperăm că acest articol te va ajuta să strălucești, având în vedere că ai și un mare avantaj, cea mai rară nuanță ale ochilor!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton