Anamaria Prodan nu poate trece peste trădarea lui Reghe: "Când călătoream cu mama să o salvez, el își făcea de cap"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan nu poate trece peste trădarea lui Reghe și își amintește, cu lacrimi în ochi, cum acesta se distra cu alte femei când ea călătorea, pe la spitale din lumea întreagă, pentru a-și salva mama. Prodanca a mai afirmat că bărbatul cu care se visa fericită până la adânci bătrâneți că are o 'minte foarte scurtă' și e lipsit de coloană vertebrală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Impresara nu și-a putut ascunde durerea când în platoul show-ului i s-a pus una din melodiile Ionelei Prodan, o piesă pe care regretata artistă a lansat-o în ziua în care s-a născut ea.

453453

Anamaria Prodan rememorează trădarea lui Reghe

Anamaria Prodan a rămas cu multe frustrări și sechele din căsnicia lungă cu Reghe, însă cel mai mult o doare că acesta ar fi înșelat-o cu diverse femei în timp ce ea era plecată pe la clinici din străinătate cu mama ei.

„Când mama mea a fost în ultima perioadă, pe final de viață, când eu am călătorit alături de mama în Cuba, în Mexic, ca să o salvez, el își făcea de cap cu nenorocite. Trimitea copiii de acasă doar să scape de ei', a declarat Anamaria Prodan, înlăcrimată și revoltată la Prima TV.

Prodanca a dezvăluit și că una dintre angajatele de la firma sa era, de fapt, amanta lui Reghecampf. Impresara nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre acest episod.

„M-am trezit cu o angajată, amanta lui Reghe! Omul a știut cum să ia absolut tot fără ca eu să văd. În 16 ani nu l-am verificat o singură dată.

Am verificat o dată banii din cont. Omul a cărat tot, încet, încet. El a golit toate conturile direct către amantă, fără pic de jenă. A vândut o mașină de 90.000 de euro și a trimis banii amantei. Nouă ne-a zis că a făcut accident și ne rugam să fie bine', a mai declarat Prodanca.

Citește și: Ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto, din salariul de 40.000 de euro. Anamaria Prodan: „Are să îmi dea…’

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe s-a calificat în Conference League

După ce s-a despărțit de Universitatea Craiova, în urmă cu aproximativ o lună, Laurențiu Reghecampf a pășit cu dreptul în funcția de antrenor al echipei azere Neftchi Baku, alătur ide care s-a calificat recent în Conference League.

După calificarea lui Reghe, Anamaria Prodan și-a lăudat fostul soț în social media.

Asta cu toate că cei doi sunt în divorț, iar recent impresara a fost nemulțumită de pensia alimentară pe care instanța i-a stabilit-o lui Laurențiu Reghecampf. Fair-play-ul tipic sportivilor a învins însă, și Anamaria l-a felicitat pe Reghe.

„Încă cel mai bun! Pe meserie dă lecții. Felicitări!’, a scris Anamaria Prodan într-un InstaStory.

Anamaria Prodan, nemulțumită de pensia alimentară pentru fiul ei și al lui Reghe

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce, pe 22 iulie, Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, față de cea despre care s-a vorbit anterior. Judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească 2000 de euro lunar pensie alimentară pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton