Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față-n față la Judecătoria Buftea. Sarah Dumitrescu va fi audiată

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față-n față la Judecătoria Buftea. La trei zile de la conflictul violent, cei doi foști parteneri se întâlnesc în fața judecătorilor. Astăzi, Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, va fi audiată și va depune mărturie sub jurământ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vineri, 23 septembrie, impresara și antrenorul de fotbal au fost protagoniștii unui conflict de amploare. Cei doi au recurs la violență fizică, iar întregul episod s-a desfășurat în plină stradă. Imaginile care surprind altercația celor doi sunt greu de privit, cei doi acuzându-se reciproc de lovire în fața polițiștilor din Snagov. Astăzi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt așteptați la Judecătoria Buftea, în cazul procesului de divorț în desfășurare.

bataie-3-2bataie-3-2

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față-n față la Judecătoria Buftea. La sfârșitul săptămânii trecute, antrenorul de fotbal a fost nevoit să se întoarcă de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei. După incidentul violent de vineri, cei doi se întâlnesc în fața judecătorilor.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns la spital, după bătaia cu Reghe.Ce s-a întâmplat la 48 de ore după scandal

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:”Ne ameninţa cu moartea pe toţi”

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, sărbătorită cu fast la 6 ani.Gabi Bădălău a participat la petrecerea Sofiei

Citește și: Paul Diaconescu, trimis în judecată, după ce a fost prins băut la volan.Ce au decis oamenii legii

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față-n față la Judecătoria Buftea

În aceaastă dimineață, impresara a ajuns la spitalul Floreasca din București, ca urmare a agresiunii fizice de vineri. Ulterior, aceasta a mers la Institutul de Medicină Legală pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

La rândul său, Laurențiu Reghecampf a mers la IML și este așteptat la Judecătoria Buftea, pentru divorț. Conform programului expus la Judecătorie, Sarah Dumitrescu este cea care va depune astăzi mărturie, potrivit fanatik.ro.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani, iar procesul de divorț a fost intentat de către antrenorul de fotbal.

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în România

Joi dimineață, Laurențiu Reghecampf a fost surprins în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov, unde a fost chemat de urgență la audieri. Anamaria Prodan este disperată să încheie divorțul și i-a făcut plângere penală soțului ei, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Anamaria Prodan susține că procesul de divorț dintre ei se prelungește nepermis de mult și că l-a chemat în România pentru a soluționa divorțul și problema bunurilor.

„Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta.

Dacă îmi dă divorțul am termina cu toate astea. Dar el nu vrea să îmi dea divorțul pentru că îi e frică de partaj, pentru că nu mai are nimic. Noi nici nu avem de ce să facem partaj când noi avem atâția copii. Totul trebuie să le rămână lor’, a precizat Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: instagram & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton