Fiica Biancăi Drăgușanu, sărbătorită cu fast la 6 ani. Gabi Bădălău a participat la petrecerea Sofiei

 Oana Pantazi
.

Ieri, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, a împlinit 6 ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere pe cinste. Mama și fiica au purtat ținute roz asortate, iar sărbătorita s-a bucurat de o mulțime de surprize. De la party nu a lipsit nici Gabi Bădălău, iubitul mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 ani pe 25 septembrie, iar mama ei a organizat o petrecere spectaculoasă, la care atât cei mici, cât și cei mari s-au simțit excelent. Totul a fost, evident, în nuanțe de roz, așa cum se cade în cazul unei prințese, iar mama și fiica au purtat rochii similare. De la petrecere nu a lipsit nici Gabi Bădălău, care i-a fost alături iubitei sale în această zi importantă.

Fiica-Biancai-DragusanuFiica-Biancai-Dragusanu

Fiica Biancăi Drăgușanu a împlinit 6 ani

Ieri, Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fiica, pe adorabila Sofia, care a împlinit 6 ani. Mama ei a avut grijă să organizeze un eveniment memorabil, unde distracția a fost cuvântul-cheie. Nu în ultimul rând, cele două, mamă și fiică, au purtat rochii similare, roz, culoare care, de altfel, a însoțit toate detaliile petrecerii. Iar micuța a avut parte de o rochie superbă, creată chiar de către mama ei.

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…”

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…’

Citește și: Victor Slav a recunoscut că a fost infidel:'Da, am înșelat'. Ce a spus despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Antrenorul a apărut cu ochiul umflat la marele eveniment

Și pentru că este o mică prințesă, Bianca a gândit în detaliu fiecare amănunt din ținuta fiicei sale. Sofia a purtat o superbă rochie roz, bordată cu pene, în timp ce a avut părul prins, perfect asortat cu diadema. Evident, nu a lipsit nici machiajul.

„Astăzi noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani prințesa lui mami, te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase, ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite', a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Petrecerea a avut loc în aer liber, au fost multe baloane în nuanțe de roz și mov, tortul, tot roz, a fost decorat cu o prințesă și un unicorn, nu a lipit nici spectaculosul candy bar, iar sărbătorita a primit multe cadouri. De la petrecere nu a lipsit nici Gabi Bădălău, care i-a fost alături Biancăi în acest moment important.

Sofia a mers la școală anul acesta

După o relație de aproximativ 6 ani, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi o au însă pe pe Sofia și fac tot posibilul să fie prezenți în creșterea și educarea fiicei lor, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Pentru că fiica lor a început școala, cei doi s-au întâlnit la festivitatea de deschidere și au fost surprinși într-o ipostază înduioșătoare. Sofia și-a ținut ambii părinți de mână și a fost condusă de aceștia până în sala de clasă. Mai mult, Bianca Drăgușanu a postat și un mesaj cu ocazia acestei zile speciale.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar!’, le-a mărturisit Bianca fanilor ei.

Într-un interviu recent, Victor Slav a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa. Acesta a ssținut că Sofia nu încetează să-l surprindă, însă nu este un copil care face prea multe „boacăne’.

„Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implică multă atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continuă acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face.

Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat când vine vorba de ciocolată. Oricât ar fi de simpatică atunci când își dorește ciocolată, o refuz dacă depășește o anumită limită. Mereu își dorește o jucărie nouă, aici nu o pot refuza’, a declarat Victor Slav, potrivit kanald.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton