Anamaria Prodan a dezvăluit ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu, acum doi ani: "Mare noroc a avut Reghe!"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a dezvăluit pe Instagram ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu acum doi ani, când încă era fericită alături de Laurențiu Reghecampf. Fostul președinte al României chiar îi transmitea atunci, indirect, și lui Reghe felicitări că are lângă el o femeie atât de puternică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a făcut public o scrisoare pe care a primit-o de la Traian Băsescu pe 29 aprilie 2020. Impresara a mulțumit fostului președinte al României pentru cuvintele frumoase pe care i le-a scris. „Mulțumesc, domnule Președinte', a scris fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.

342432342432

Traian Băsescu, scrisoare pentru Anamaria Prodan

Traian Băsescu spunea despre vedetă că este o femeie frumoasă și inteligentă, care a reușit să aibă o carieră strălucitoare.

De asemenea, fostul președinte a scris că Laurențiu Reghecampf era un bărbat norocos că avea o soție ca Anamaria Prodan.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!', i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

Citește și: Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă după 10 ani de relație: „Nu mai are motive în ultimii ani să fie geloasă’ 

Citește și: Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu. Cum a fost fotografiat creatorul de modă, pe stradă

Citește și: Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi:’Încă puțin și…’

Care mai este situația acum între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Între timp, Reghe și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și fiul lor, iar Anamaria este încă singură. Oficial, cel puțin.

Impresara îi dorește lui Reghe multă fericire și, într-un interviu la Prima TV, ea a dezvăluit că zilnic vorbește cu el.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă că nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș.

Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat o să reglăm noi între noi', a spus Anamaria Prodan în emisiunea „Exclusiv VIP', la Prima TV.

Anamaria Prodan i-a dat un sfat lui Reghe, în plin proces de divorț

Mai mult de atât, Anamaria Prodan susține că are multe de zis, dar se abține enorm pentru a nu spune exact ceea ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf. Totodată, i-a dat și un sfat lui Reghe.

Ne abținem enorm să nu dăm toate cărțile pe față. Am să-i dau un sfat lui Reghe. Familia nu se fură, nu se lasă pe drumuri! De familie ai grijă pe viață dacă ești bărbat.

Dacă ești bărbat lași totul în urmă copiilor și familiei și pleci cu capul sus și cu amanta și cu oricine! Asta, dacă ești bărbat. Dacă nu…DISPARI URGENT’, a mai zis ea.

Anamaria Prodan, încă soția sa, a transmis un mesaj destul de dur după ce a aflat că fostul ei partener de viață nu mai este antrenor.

‘Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva‘, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton