De ce a fost părăsită Brigitte de Florin Pastramă. A fost gelos pe fostul ei soț: "Eu mă rog Domnului să-i..."

 Oana Pantazi
.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt nu sunt la prima despărțire, după o relație și o căsnicie tumultuoase, dar declarațiile din social media încă reușesc să-i ia prin surprindere pe fanii cuplului. Războiul replicilor tăioase pe internet este departe de a se fi închiat, iar cu fiecare mesaj ies la suprafață noi detalii despre povestea lor tumultuoasă. Iată de ce a fost părăsită Brigitte de Florin Pastramă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au căsătorit în 2019, după doar 4 luni de relație. Povestea de dragoste începută la reality show-ul Ferma, de la PRO TV, avea să se transforme însă într-o adevărată telenovelă, condimentată cu scandaluri și agresiuni. Acum, cei doi soți sunt la a doua despărțire, dar mesajele contradictorii continuă să curgă, așadar nu se știe care va fi deznodământul.

1-brigitte-pastrama-834×1024-Copy1-brigitte-pastrama-834×1024-Copy

De ce a fost părăsită Brigitte de Florin Pastramă

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă divorțează nu a luat tocmai prin surprindere pe nimeni, dat fiind că celebrul cuplu a avut un mariaj de trei ani extrem de controversat. S-au certat și s-au împăcat, au avut afaceri, mai mult sau mai puțin păguboase, împreună, au fost protagoniștii unui reality show, iar de-a lungul timpului au existat și acuzații de violență domestică, care au culminat cu un moment șocant în care Brigitte era trântită la pământ și lovită de soțul ei. Despărțirea anunțată de Brigitte în mediul online a fost urmată de o scurtă împăcare, după care a urmat mesajul ei tranșant.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă divorțează: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează: „Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos’

Citește și: Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, după ce a anunțat divorțul: 'Știai de la început că sunt o viperă'

Citește și: De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu a interesat pe nimeni’

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc (n.red.: ziua nunții). Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem. (…) Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?', a scris Brigitte în mediul online.

Brigitte, mesaj cu subînțeles pentru Florin Pastramă. A dat de înțeles că a fost gelos pe fostul ei soț

Deși a încercat să ascundă multă vreme relația dezastruoasă pe care o avea cu soțul ei, prima care a anunțat despărțirea a fost Brigitte.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură‘, spunea Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, ea a încercat nu o dată să-și aducă soțul pe calea cea bună și nu o dată a postat mesaje din Biblie pe contul de socializare. La scurt timp după ce a fost părăsită de Florin, Brigitte a mai transmis un mesaj în mediul online.

„Dar iată că voi vă hrăniti cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviti, jurați strâmb, aduceți tâmâle lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți… Și apoi veniți să vă infătisati înaintea Mea, în Casă această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: ‘Suntem izbăviți!’, că iarăși să faceți toate aceste urâciuni!

Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o peșteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta” zice Domnul. Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Tine; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propășește calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace?„, este mesajul postat de Brigitte, azi, pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton