Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe a dezvăluit motivele divorțului: "Papagalii vorbesc mult, dar nu pot zbura..."

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a reacționat dur, în stilul său caracteristic, după ce Laurențiu Reghecampf a dezvăluit motivul real al divorțului dintre ei. Impresara l-a numit „papagal” pe tatăl fiului ei, nefiind de acord cu cele declarate de antrenor în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf regretă că nu a divorțat mai repede de Anamaria Prodan, imediat după episodul Dan Alexa, despre care antrenorul spune acum că l-a deranjat enorm, chiar dacă la vremea aceea i-a luat apărarea soției sale.

62cc54a6-6445-459a-999f-8733d549a7a262cc54a6-6445-459a-999f-8733d549a7a2

Anamaria Prodan, mesaj după ce Reghe a vorbit despre motivul divorțului

Reghecampf susține că momentul în care soția sa l-a lovit pe Dan Alexa și toată presa a pus asta pe seama unei idile între ei l-a determinat să-și dorească divorțul.

Acum, Anamaria Prodan reacționează pe rețelele de socializare la cuvintele lui Laurențiu Reghecampf, iar impresara susține că antrenorul e un 'papagal', care nu va reuși să facă niciodată lucruri mărețe în viață.

'Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe, vulturii sunt silențioși și de fiecare data zboară atât de sus incat ating cerul', a spus Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:'Înseamnă că nu e momentul'

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:'Trebuie să mănânci…'

Citește și: Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Am știut că nu voi avea…’ 

Reghecampf regretă că nu a divorțat de Anamaria Prodan mai demult

Laurențiu Reghecampf spune acum că a încercat să treacă peste scandalul dintre soția lui și Dan Alexa, astfel că a mers mai departe, dar regretă că nu a divorțat atunci și că au continuat să aibă o relație toxică.

'Nu (n.r. nu ar mai fi divorțat) , pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce face Anamaria. Eu merg pe premisa să am încredere în omul de lângă mine, niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

Când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu ea, eram în Dubai cu cei doi băieți, n-am putut să-i spun lui Bebe.

Am luat eu decizia, am încercat pe parcurs să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău dacă am făcut anumite lucruri și i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi era să punem căpăt atunci', a spus Laurențiu Reghecampf la Kanal D.

Dan Alexa, motivul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf spune că nu a reușit să depășească episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa. Antrenorul precizează că din acel moment căsnicia lor nu mai era la fel ca înainte, lucrurile schimbându-se radical.

'Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost momentul când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, moment când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu ea și i-am zis că îmi va fi greu să trec peste acel moment. De atunci lucrurile au luat o altă întorsătură', a mai zis Laurențiu Reghecampf.

Prodanca, reacție după ce Reghe spune că au divorțat din cauza lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a luat foc atunci când a auzit cele declarate de Reghe.

„Anamaria Prodan a muncit în această viață enorm și a adus plus valoare în fotbalul românesc! Stricăciunile au pălit lângă mine dacă nu a fost ceea ce trebuie, iar acești măreți au atins cerul lângă mine! Cred că deja se depășește limita bunului simț!

Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dau seama) pe Reghe să piară pe limba lui să declare tot ce dorește (că va plăti), iar dumneavoastră care sunteți profesioniști nu faceți speculații', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

„Copiii mei sunt mari și demni ca și mama lor. Nu voi permite să-i umiliți, nu voi permite nimănui începând de astăzi să-mi denigreze numele construit greu în ani sau să-mi deranjeze și umilească băiețelul minor' a adăugat Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton