Cristina Cioran și-a botezat fiica. Au avut trei perechi de nași

 Raiciu Adriana
.

Cristina Cioran și-a botezat fiica. Ziua de 28 mai a fost una extrem de specială pentru Cristina Cioran și partenerul ei, Alex Dobrescu. Cei doi îndrăgostiți și-au creștinat fetița, pe micuța Ema, iar primele imagini de la eveniment au apărut pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, iubitul ei, și-au botezat fetița sâmbătă, pe 28 mai, la o biserică din București. Părinții au fost emoționați în timpul slujbei, însă micuța Ema a fost extrem de curajoasă și de curioasă de tot ce se întâmpla în jurul ei. La puțin timp după, mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii le-au apreciat imediat.

cristina-cioran-3-778×1024-1cristina-cioran-3-778×1024-1

Unde mai pui faptul că fetița a avut trei perechi de nași și a strălucit la propriu în ziua cea mare?! Fetița Cristinei Cioran a purtat o rochiță roz și niște săndăluțe de aceeași culoare, în timp ce mama a optat pentru două ținute, o rochie albă, până la genunchi, și o pereche de pantofi nude, dar și una roșie, la care a asortat și o coroniță din flori. De asemenea, și tatăl Emei a avut două ținute, costum pentru prima parte a zilei și ceva mai lejer pentru seara.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…

Citește și: Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe după afirmațiile lui privind divorțul:„N-a fost filmat?! M-am chinuit doi ani, ca Iisus, să ascund toate urmele’

Citește și: Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey:'Să fie fericiți…'

Cristina Cioran și-a botezat fiica

Cristina Cioran și-a botezat fiica sâmbătă, 28 mai, la vârsta de 10 luni. Pentru că era de așteptat să primească multe întrebări legate de acest subiect, de ce și-a creștinat fetița așa de târziu, vedeta a decis să spună care a fost motivul pentru care a amânat evenimentul.

Pe contul său de socializare, Cristina a scris că și-a dorit ca botezul să fie într-o perioadă mai călduroasă. De asemenea, a mai oferit și câteva detalii despre momentul creștinării.

La 10 luni si 10 zile, 10kg jumate s a intamplat si botezul Emei! Stiu, o sa ziceti ca e un copil greu! Este! Si ce bine ca este 🤣🤣🤣🤣🤣 o sa ma intrebati de ce asa tarziu? Am vrut sa fie cald , am vrut petrecere sa ne distram si a fost foarte bine! Am avut o slujba grozava de botez tinuta de dragul nostru Preotul Vasile Ioana, am invatat si inteles multe! Am fost foarte emotionata si Multumesc tuturor care au fost alaturi de noi in aceasta zi atat de importanta pentru noi! La party ne am dezlantuit!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️„, a scris Cristina Cioran, pe contul sau de socializare.

Petrecerea a fost una restrânsă, apropiații și familia le-au fost alături într-o așa zi specială și s-au distrat până dimineața. Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare, iar fanii au avut doar comentarii pozitive.

Cum s-a schimbat viața Cristinei Cioran de când a devenit mamă

În cadrul unui interviu, Cristina Cioran a recunoscut că viața i s-a schimbat radical de când a apărut pe lume micuța Ema. Pleacă foarte rar de acasă, iar atunci când decide să o facă, o ia și pe cea mică după ea.

Acum e cu tatăl ei, din fericire. Plec foarte rar de acasă, pentru că îmi place să stau cu ea, sunt obsedată de copil. Am mai fost și la evenimentele Viva! tot cu bebelușul. Nu am nicio problemă să o scot, să ies cu ea, pentru că nu sunt maniacă, vreau totuși să iasă în societate, pentru că trebuie să își dezvolte sistemul imunitar, bineînțeles cu grijă’, ne-a spus ea, zilele trecute, când a participat la o seară mediteraneană cu delicii grecești si cipriote.

sursă foto- Instagram, Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton