Anamaria Prodan, reacție dură după ce Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor: „Pentru mine e mort și îngropat”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, decât cea despre care s-a vorbit anterior. Vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de antrenor împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea. Iată cât trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf lunar pentru Bebeto, conform deciziei judecătorilor! Ce mesaj furibund i-a transmis impresara?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, față de cea despre care s-a vorbit anterior. Așadar, se pare că lucrurile dintre impresară și antrenor nu par deloc să se liniștească. Aceasta i-a transmis un mesaj acid, după ce a aflat de hotărârea judecătorilor.

bebeto-45bebeto-45

Vineri, pe data de 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghe împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea. Astfel, judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească 2000 de euro lunar. Această sumă reprezintă pensia alimentară pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan.

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare'

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022:„Am suferit din dragoste, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată' / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații sunt Mirabela Dauer și Raoul acum, împăcați după o ceartă de 8 ani:”Nu prea ne mai…”

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor

Așadar, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care antrenorul a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare, scrie click.ro.

Având în vedere contextul actual al salariului antrenorului de 40.000 de euro, pe care Reghe îl primește de la Neftchi Baku, unde antrenează în prezent, valoarea pensiei de întreținere ar fi trecut de 7000 euro pe lună.

În decizia pronunțată vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghe. Astfel, oamenii legii au înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. Atât va plăti Laurențiu Reghecampf ca pensie alimentară pentru fiul lui și al Anamariei Prodan.

Ba mai mult, conform judecătorilor, Anamaria Prodan e acum obligată să-i plătească lui Reghe și cheltuielile cu avocatul. În total, acestea trec de 9000 lei. De asemenea, de menționat e faptul că decizia Tribunalului Ilfov este una definitivă. Contactat telefonic de jurnaliști, și avocatul antrenorului, Adrian Căvescu, a confirmat ultima decizie luată de judecători.

„Mă lasă rece tot ce face'

În schimb, atunci când a fost contactată de jurnaliști, Anamaria Prodan a avut un mesaj acid pentru încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Aceasta susține că „o lasă rece tot ce face' Reghe și e de părere că antrenorul nu va avea un „traseu' foarte frumos.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate', a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan: „Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune'

Cu toate acestea, spune ea, Anamaria Prodan îi îndeamnă pe copii să-l sune și să-l ierte pe Laurențiu Reghecampf. În schimb, impresara susține că, pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există.

„(…) Nu cu mine pune lumea video penibile (…). Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele, a adăugat ea.

Ce decizie luaseră judecătorii, inițial

Vă amintim că anul acesta, îl luna iunie, judecătorii au decis, conform legii, ca Reghe să-i achite fiului său, Laurențiu Jr., alintat Bebeto, o pensie alimentară lunară în valoare de o treime din veniturile sale.

Banii respectivi ar fi urmat să fie virați retroactiv de la data de la care s-a introdus cererea de Ordonantă președințială, adică din luna februarie, anul curent.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton