Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Unde se mută cu cei doi copii: "Am realizat acest vis..."

 Raiciu Adriana
.

Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Deși ultima perioadă nu a fost una prea bună pentru Cristina Spătar, acum dă lovitura pe plan personal. Îndrăgita cântăreață și-a cumpărat o casă în Crevedia, chiar de ziua ei de naștere, și urmează să se mute împreună cu cei doi copii acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar și-a cumpărat casă. După despărțirea de fostul ei partener de viață, Cristina Spătar a locuit cu cei doi copii, Albert și Aida, într-un apartament cu chirie. Ei bine, acum se pare că soare a răsărit și pe strada îndrăgitei artiste, întrucât a reușit să-și cumpere o casă la roșu. Achiziția a făcut-o chiar de ziua ei de naștere și spune că abia așteaptă să se mute în locul în care o să devină acasă pentru următorii ani.

cristina-spatar-2cristina-spatar-2

Citește și: Cum s-a îmbolnăvit Cristina Spătar de sinuzită. A ajuns la operație din cauza unui obicei banal:„Mi s-a spus că e de la…'

Citește și: Cristina Spătar a fost operată de urgență:”Mi-a fost frică, aveam dureri mari!”

Citește și: Cum și-a cucerit Cosmin Cernat soția:'Ea nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat'

Citește și: Iulia Albu a criticat-o pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă:'Are ceva de…'

Cristina Spătar și-a cumpărat casă

În data de 17 iunie, Cristina Spătar a semnat contractul cu dezvoltatorul pentru casa cea nouă. Imobilul se află tot în Crevedia-Buftea, acolo unde a stat cu cei doi copii pentru o perioadă, dar și unde are bunii, verișorii și oamenii apropiați.

Până în momentul în care o să se mute o să mai dureze, întrucât proiectul va fi gata abia în septembrie sau octombrie. Însă, îndrăgita cântăreață abia așteaptă când va păși în noua casa, alături de micuții ei.

„Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm.

Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo. Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă', a mărturisit Cristina Spătar pentru click.ro.

Cristina Spătar a fost operată de urgență

Cristina Spătar a ajuns la bisturiu, în urma unor dureri mari de cap pe care le avea de ceva timp. A ajuns de urgență la spital și medicul care a consulatat-o i-a pus diagnosticul de sinuzită și i-a recomandat operația cât mai repede.

Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.  Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat.

Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!’, a declarat Cristina Spătar.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton