Anamaria Prodan, mesaj emoționant, cu multe inimioare, pentru Dan Alexa, după ce astă-vară i-a dat un pumn în față

 Dumba Gabriela
.

Dan Alexa împlinește astăzi 40 de ani și Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emoționant, și pe rețelele de socializare, aceasta fiind o dovadă în plus că s-au împăcat, după pumnul în față pe care sexy impresara i l-a aplicat antrenorului Astrei Giurgiu.

Anamaria Prodan negocieri TV 7Anamaria Prodan negocieri TV 7

„Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurie și sănătate alături de fetiţele tale de vis! Să ai o carieră plină de succes și un drum lin și frumos în viață! La mulți ani, Mister Dan Alexa! ❤❤❤', a scris Anamaria Prodan pe Instagram, alături de o fotografie cu antrenorul.

Se pare că Anamaria Prodan și Dan Alexa rămân, în continuare, prieteni buni, după episodul din vară, când antrenorul Astrei Giurgiu a fost ironizat de toată presa după ce și-a luat un pumn în față de la impresară, la finalul unui meci.

Deși atunci s-a scris că la mijloc ar fi fost vorba despre gelozia Anamariei Prodan, după ce l-ar fi văzut pe Alexa însoțit de o brunetă, impresara a făcut lumină în acest caz și a negat vehement toate acuzațiile legate de o posibilă relație amoroasă între ea și Dan.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton