Lupta pentru averea regretatei Ileana Ciuculete a luat o întorsătură neașteptată! Cei doi fii ai acesteia se bat pentru bani între ei

 Oana Popoiag
.
Ileana Ciuculete avereIleana Ciuculete avere

Sunt doi ani de când artista de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viața, iar lupta pentru averea sa e departe de a se fi încheiat. Din contră! După ce fiii acesteia au făcut front comun împotriva fostului soț al Ilenei, se atacă acum între ei pentru bani.

În urmă cu doi ani, mai exact în 2017, Ileana Ciuculete s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Vestea că îndrăgita artistă de muzică populară a murit a fost ca un șoc pentru toată lumea. Ileana Ciuculete a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care vedeta a aflat că suferă foarte târziu, atunci când nu s-a mai putut face nimic.

Fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea regretatei cântărețe de muzică populară

După moartea Ilenei Ciuculete, fostul soț, Cornel Galeș, și băieții acesteia, Marian Cristinel Sfetcu și Valeriu Mugurel Sfetcu, au început scandalul pe avere. Cei doi frați l-au acuzat pe Cornel Galeș că a vândut fără să îi înștiințeze o vilă, multe bijuterii din aur, accesorii, haine de blană și multe alte bunuri valoroase.

Ei, bine, iată că scandalul nu doar că nu se oprește, dar au loc răsturnări de situație neașteptate. Conform Spynews, cei doi frați, care până recent făceau front comun împotriva lui Galeș, s-au întors acum unul împotriva altuia, deci lupta pentru avere ia proporții nebănuite.

Se pare că Marian Cristinel Sfetcu l-a chemat în fața instanței pe fratele său, Valeriu Mugurel Sfetcu, decizie extrem de ciudată, al cărei motiv este încă necunoscut.

În urmă cu aproape un an, Cornel Galeș a luat decizia de a se muta din România alături de noua lui iubită. Vivi l-a angajat pe fostul soț al Ilenei Ciuculete la agenția sa de turism, iar apoi acesta i-a devenit iubit. Cornel Galeș pare că duce o viață lipsită de griji în Spania, acolo unde s-a mutat împreună cu Vivi. Nu doar că și-a schimbat viața, ci și-a schimbat și aspectul fizic. Cornel Galeș a ajuns de nerecunoscut la doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Valentina Pelinel, imagine în premieră alături de cei trei copii. Gemenele Indira și Rania parcă sunt două păpuși!

Oana Roman, pe zi ce trece mai slabă! Vedeta, apariție neașteptată la o nuntă. Silueta ei trece printr-o schimbare incredibilă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton