Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților: „Mama era plecată, o vedeam o lună pe an”. A fost crescută de bunica ei până la 7 ani

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților. Invitată la podcastul „În oglindă', moderat de Mihai Ghiță, impresara de fotbal a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre anii copilăriei. Până la vârsta de 7 ani, aceasta a fost crescută de bunici, părinții ei fiind plecați mai tot timpul de acasă pentru carieră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților. La 50 de ani, Anamaria Prodan se poate declara o femeie împlinită. Aceasta a reușit să-și consolideze o carieră strălucită într-un domeniu dominat de bărbați, devenind una dintre cele mai apreciate impresare din fotbalul românesc. În urmă cu puțin timp, aceasta a acceptat invitația lui Mihai Ghiță de a participa la podcastul „În oglindă', acolo unde a vorbit și despre aspectele mai puțin știute din viața ei. Primii ani din viață ai impresarei au fost marcați de absența părinților, fiind lăsată în grija bunicilor ei. Această suferință a urmărit-o până în adolscență, atunci când îi reproșa Ionelei Prodan că nu a fost prezentă în momentele cele mai importante. Ulterior, a înțeles-o.

ana-8ana-8

Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților. Deși a fost dureros, impresara de fotbal a înțeles sacrificiile făcute de părinții ei, mărturisind că viața ei se aseamănă în multe privințe cu cea a Ionelei Prodan.

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:”Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine”

Citește și: Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală:„Suntem cele mai puternice din țară'

Citește și: Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite:”Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează”

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu fostul ei iubit, Anghel Damian:'Nu e chestiunea care îmi schimbă programul'

Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților

La două săptămâni după ce s-a născut, Anamaria Prodan a fost lăsată în grija bunicilor ei, la Dăbuleni. Aceasta a crescut fără părinți până la vârsta de 7 ani, lucru care a afectat-o puternic la acea vreme.

„De la două săptămâni am plecat din București. M-am născut în București, dar m-a luat bunica și a decis să mă crească ea. A zis că părinții mei sunt tineri și nu știu ei să mă crească. Iar mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp. Mama s-a enervat. Au venit la Dăbuleni, au stat cu mine o vreme, apoi la două luni iar m-au luat la București. Apoi s-a supărat bunica și iar m-a dus la Dăbuleni. De la 6 luni, am rămas la Dăbuleni', a declarat Anamaria Prodan, în podcastul „În Oglindă'.

„Nu știu dacă mamei i-a fost greu'

În perioada adolescenței, Anamaria Prodan i-a reproșat mamei sale faptul că nu a fost prezentă în viața ei. Ulterior, impresara a înțeles sacrificiile făcute de părinții ei, mai ales că parcursul său profesional a presupus să stea departe de copii.

„Nu știu dacă mamei i-a fost greu [fără mine la București] pentru că eu am trăit viața mamei mele copie la indigo. Cred că i-a fost greu. Că și mie îmi este când plec de acasă, dar știu că mă duc să muncesc să le ofer copiilor totul. Mama era plecată non-stop, prin țară și străinătate. O vedeam o lună pe an. În rest era în turnee. Sărbători nu existau pentru că ea cânta – avea concert de Revelion, de Crăciun, de Paște. Foarte ciudat să crești așa. În mintea mea de copil clar o puneam la zid, adolescentă fiind, i-am reproșat. A zâmbit și mi-a spus că atunci când am să mă maturizez, am să înțeleg. Pentru că în viață nu poți avea totul', a adăugat impresara.

„Copilul Ana de la Dăbuleni nu înțelegea'

Anamaria Prodan a avut o copilărie dureroasă, având în vedere că, la acea vreme, nu putea înțelege absența părinților.

„Copilul Ana de la Dăbuleni nu înțelegea. Dar obișnuința e o a doua natură [a omului]. Stiam că mama este vedetă, știam că toată lumea tremura când auzea numele Prodan, tremuram și eu cu ei. Bunica îmi zicea că mama și tata sunt la muncă', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton