Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău”

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf. În urmă cu puțin timp, instanța a admis desfacerea căsătoriei dintre antrenorul de fotbal și impresară. Recent, cei doi foști soți s-au întâlnit, din nou, în sala de judecată, iar magistrații i-au dat câștig de cauză Anamariei Prodan, într-un proces legat de pensia alimentară a fiului celor doi, Bebeto. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după o căsnicie care a durat mai bine de 15 ani. Instanța a decis ca antrenorul de fotbal să plătească o pensie alimentară lunară de 1600 de euro pentru fiului său, Laurențiu Junior. Ulterior, impresara a anunțat că va face apel, având în vedere că aceasta a cerut o sumă mult mai mare în instanță. Recent, Anamaria Prodan a susținut că ea și fostul soț s-au întâlnit în sala de judecată. Mai mult, aceasta a afirmat că a dat jos toate tablourile în care apărea tatăl fiului ei, fiind o decizie pe care a luat-o împreună cu copiii.

pro9pro9

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Impresara s-a arătat dezamăgită de deciziile fostului ei soț, acuzându-l că a deschis și a închis mai multe procese de când s-au separat. Mai mult, aceasta a susținut că este „rușinos' să „te zbați să nu plătești copilului tău' și „să nu faci parte din viața lui'.

Citește și: De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„L-am invitat la restaurant și i-am explicat că…'

Citește și: Anamaria Prodan a îmbrăcat o salopetă super mulată cu imprimeu de dolari.Cu ce bărbat celebru din showbiz s-a distrat la ziua lui Bote

Citește și: Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Câți bani au câștigat

Citește și: Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli:”Întodeauna m-am gândit”

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Astăzi, judecătorii i-au dat câștig de cauză Anamariei Prodan, într-un proces privind pensia alimentară a lui Laurențiu Junior. Impresara s-a arătat dezamăgită de faptul că fostul ei soț nu-și îndeplinește obligațiile părintești, motiv pentru care s-a ajuns la executare silită.

„Astăzi, am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Nici măcar nu știam ce am câștigat'

Impresara a declarat că soțul ei ar fi deschis mai multe procese de-a lungul timpului, astfel încât nici măcar nu a știut motivul pentru care a fost chemată astăzi la judecată. Mai mult, aceasta l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că ar fi procedat similar față de primul lui copil.

„Nu mă interesează ce contestație face. După cum vezi, nici măcar nu știam ce am câștigat, ce s-a mai închis sau redeschis. Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, ptobabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui', a mai spus impresara, tot pentru Antena Stars.

Impresara a dat jos tablourile cu fostul soț

Mai mult, Anamaria Prodan a susținut că a dat jos tablourile cu Laurențiu Reghecampf din casă. Decizia a fost luată împreună cu copiii, iar impresara a intenționat să i le trimită fostului soț, care continuă să o „dezamăgească'.

„Noi am vrut să i le dăm cadou, să le pună cu noua familie, să și le pună acolo la el acasă, că sunt ale lui. Probabil a crezut că am glumit. Nu, copiii au hotărât, am stat de vorbă. Nu avea rost să mai existe ceva, pentru că, repet, el pentru noi a murit și dacă un om a murit, de ce să mai ții ceva?! A făcut foarte mult rău, ne-a dezamăgit și ne dezamăgește în continuare', a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton