Îți dorești să te simți frumoasă în fiecare dimineață? Iată câteva trucuri care te vor ajuta să te trezești impecabilă!

 advertising.ringier
.

Îți dorești să te trezești dimineața, să te uiți în oglindă și să te simți pregătită să ieși din casă? Poate deveni frustrant dacă nu poți să ieși niciodată afară, să rezolvi ceva urgent, sau poate doar să faci niște cumpărături, fără să aplici machiaj. Acest lucru vine în primul rând din interior și din încrederea pe care o ai pentru propria persoană, parte la care este necesar să lucrezi, însă, cu siguranță există câteva trucuri care te vor ajuta să ai un aspect mai plăcut dimineața și să te simți confortabil să ieși din casă proaspăt trezită.

Află câteva sfaturi pe care să le urmezi pentru a te simți frumoasă după trezire!

1. Bea mai multă apă

Un pas atât de important pentru piele și care este la îndemâna oricui, însă de care, din păcate, multe nu ținem cont de el așa cum ar trebui. Apa ajută la menținerea elasticității pielii, elasticitate care dacă se pierde cauzează imperfecțiuni, precum apariția ridurilor. Lipsa apei va duce la un ten uscat, care, cu siguranță, nu va oferi un aspect plăcut și sănătos.

Dacă îți este greu să bei cantitatea zilnică recomandată de apă, un sfat ar fi să ții mereu lângă tine o sticlă de 0,5l cu apă, iar dacă o vei tot vedea îți vei aminti că este necesar să bei și nu o să te mai trezești la finalul zilei că nu ai băut aproape deloc apă în acea zi.

2. Hidratează-ți buzele

Buzele sunt o parte care necesită atenție mai ales acum, în sezonul rece când, din cauza vântului și a temperaturilor foarte scăzute riști să ți se descuameze. Pe lângă faptul că buzele uscate nu îți oferă un aspect plăcut, pot să-ți creeze și un disconfort, mai exact o usturime care, cu siguranță știi cât este de neplăcută. Totodată, este bine să ai grijă și la produsele de machiaj pe care le folosești pentru buzele tale, deoarece și acestea pot duce la uscarea lor. Așa că nu uita de balsam sau ulei pentru buze, pe care să-l aplici înainte de machiaj, dar și seara înainte de culcare.

3. Folosește extensii de gene

Mascara este un produs de makeup care odată aplicat oferă un total alt aspect machiajului și când îl folosești simți că machiajul tău începe să devină ceea ce trebuie și că se uniformizează. Motiv pentru care multe femei când nu au dispoziția necesară pentru a se machia sau nu au timp, dar totuși vor să aplice un produs, aleg mascara și le oferă o schimbare, însă nu poți să stai 24 ore din 24 cu mascara, de aceea o alternativă sunt extensiile de gene, de la Dluxromania.ro pe care le porți tot timpul și nu mai ai nevoie de rimel. Când ai aplicate extensii de gene te trezești dimineața cu genele aranjate, iar asta te va face să te simți mai frumoasă. 

Așadar, pentru a te simți mai frumoasă chiar și după ce te trezești poți să aplici câteva trucuri care nu sunt deloc greu de urmat, trebuie doar puțin timp și interes, însă este recomandat să lucrezi și la încrederea în tine, deoarece aceasta te face să radiezi și te va ajuta să fii mai blândă cu tine.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton