Ana Morodan și-a făcut o operație de lipoaspirație. Cum se simte acum: „Durerea e ca și cum...”

 Calin Maria Bianca
.

Ana Morodan și-a făcut o operație de lipoaspirație. Anul 2023 a început cu emoții pentru Contesa Digitală. Fără a ezita vreun moment, a urcat pe masa de operație și s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai buni medici esteticieni, pentru o nouă intervenție. Mai concret, după micșorarea de sâni, a apelat la operația de lipoaspirație, high definition, fără durere, dar și fără cicatrici. Iată care este starea ei la două săptămâni după, dar și cum se recuperează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan și-a făcut o operație de lipoaspirație. Ana Morodan face ce face și ajunge din nou în atenția tuturor. În timp ce multe vedete aleg să își pună silicoane, ea a vrut să își mișcoreze sânii. În urmă cu două săptămâni, a pus punctul pe 'i' și a mers în cabinetul medicului ei estetician pentru o nouă intervenție. Și de data aceasta a fost vorba despre o operație, însă mult mai ușoare ca cea de dinainte. Mai concret, a optat pentru operația de lipoaspirație, high definition, pentru a se bucura de abdomenul mult dorit.

morodan-1morodan-1

Și-a făcut sânii exact așa cum și-a dorit, însă mai avea o problemă care o deranja destul de mult vizibil. Pentru a scăpa de fiecare complex, Contesa Digitală a decis că este timpul să facă o altă intervenție. Prin urmare, zis și făcut! Acum, la aproape două săptămâni de la operație de lipoaspirație, Ana Morodan a povestit cum a fost întreg procesul, cum se simte, dar și în ce constă recuperarea.

Citește și: Ce afaceri are Ana Morodan: „Au existat pierderi de zeci de mii de euro pentru…”

Citește și: Ana Morodan își micșorează sânii: „Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă”

Citește și: Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

Ana Morodan și-a făcut o operație de lipoaspirație

Ana Morodan este mai fericită ca niciodată. Operația a fost un real succes, astfel că nu are decât să fie foarte mândră. Mai mult decât atât, ceea ce-i aduce și mai tare zâmbetul pe buze este faptul că rezultatele au început deja să se vadă. Nu a durut-o absolut nimic și totul s-a rezolvat foarte repede, astfel că se simte foarte bine. Singurul dezavantaj îl vede în perioada de recuperare.

'A fost o operație de lipoaspirație 360, cu high definition. Mi-au scos și grăsimea, dar mi-au conturat și mușchii abdominali, toată zona abdominală. Este vorba despre o tehnică minim invazivă. Nu presupune scars și durere. Mă simt foarte bine. Nu am avut niciun fel de problemă, cum nu am avut nicio problemă nici la operația de reconstrucție a sânilor. Singurele lucruri care pot să spun că ar putea fi menționate, după aceste operații estetice pe care le faci, în orice zonă a corpului, trebuie să porți anumite corsete, sutiene, lucruri care te strâng. Asta ar putea fi un disconfort, dar le face toată lumea…', a declarat Ana Morodan pentru SpyNews.ro.

Cum se recuperează Ana Morodan după operația de lipoaspirație

Așa cum se practică după fiecare intervenție chirugicală, și de data aceasta este necesară o perioadă de recuperare. Ana Morodan nu este deloc încântată de acest lucru, cum nu a fost nici atunci când a apelat la operația de micșorare a sânilor. Pentru a se recupera, vedeta este nevoită să poarte anumite corsete modelatoare și lucruri care o strâng, ceea ce-i aduce un real disconfort.

'Dureri nu am avut, doar această chestie, că a trebuit să mă obișnuiesc cu aceste corsete modelatoare. Trebuie să le port trei săptămâni. Durerea e ca și cum n-ai mai fi fost la sală de trei ani și te-ai dus o dată și ai făcut șase ore. E exact ca o febră musculară. Pot să spun că se văd rezultatele. Efectele, în general, se văd după o lună și jumătate, dar acum se vede foarte OK.', a adăugat Ana Morodan.

Ce afaceri are Ana Morodan

Când vine vorba despre domeniul financiar, Ana Morodan nu își face deloc griji. Câștigă sume impresionante din mediul online, fiind numită și Contesa Digitală, însă aceasta nu este singura sursă de venit. Pe lângă ce câștigă din mediul online este și antreprenoare. Mai mult decât atât, deține un magazin online, Morodan Shop SRL.

„Shop-ul e doar unul din businessurile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele. A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri.

Eu fac, de pildă, consultanță de business-uri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop.

Pentru acest magazin, recunosc, nu am făcut performance marketing. Nu am o strategie. Nu fac vreo strategie. E mai mult un shop pentru comunitatea mea, care se regăsește în dichisurile pe care le vând și sunt foarte mulțumită de asta’, a spus Ana Morodan în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton