Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au mutat împreună. Cum fac față conviețuirii: „Deși se spune că nu duci problemele de la muncă acasă, noi...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au mutat împreună. Prezentatorul de la Survivor România și iubita lui au împlinit un an de relație, acum câteva luni, și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi ne-au dezvăluit în revista VIVA! cum fac față conviețurii, dar și alte lucruri interesante legate de povestea lor de iubire. Iată ce i-a atras cel mai mult unul la altul și cum au gestionat distanța.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Putem spune că ați avut un început de relație timid sau mai degrabă tumultuos?

A: Hmm, e o întrebare complexă, să știi. Începutul a fost timid, așa cum este normal în situația din care venea Daniel, însă focul lăuntric care transformă prietenia într-o relație intensă, tumultuoasă, vine fantastic de frumos uneori, poate „o dată în viață, cum se spune. Cred că intensitatea și amplitudinea unei relații se nasc în urma multor conversații, descoperirea unor compatibilități, aspirații comune, alinieri energetice. Vreau să cred că Universul știe ce face și cred că s-au așezat lucrurile atunci când și cât a trebuit în cazul nostru. Cum îmi place mie să spun, așa a curs „de Sus.

anadaniel1-1anadaniel1-1

D: Prin înșiși contextul și momentul astral al întâlnirii noastre, tumultul specific debutului furtunos al relațiilor pasionale de astăzi – dogmatizat, mai nou, în teoria new relationship energy, pulsa în aer, însă atributele prieteniei asumate l-au temporizat nițel. A fost esențial să ne cunoaștem ca prieteni, întâi. Pe de altă parte, oricine ne cunoaște pe fiecare în parte, știe că timiditatea nu se regăsește prin felul nostru de a fi. (zâmbește)

Citește și: Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fiul și fosta soție a prezentatorului TV:„La prima interacțiune…' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație. Cum au sărbătorit:„Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu are Daniela Condurache copii. E cel mai mare regret al său:”A trebuit să fac extrem de multe sacrificii”

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au mutat împreună

Sunteți amândoi oameni maturi, trecuți prin viață și prin experiențe… Ce v-a atras unul la celălalt?

A: Când l-am văzut prima oară pe Daniel la TV și mai ales când l-am auzit, mi-am spus: „Doamne, mai există bărbați evoluați, serioși, bine pregătiți, dar cu un simț al umorului smart și bine dezvoltat… care arată și în felul acesta. (zâmbește) Când s-a întors în țară, am mai prins câte ceva din emisiunile post „Survivor și mi-am dat seama că e și un bărbat profund și asumat. După interacțiunea fizică, a fost simplu: inteligența, zâmbetul și magnetismul lui m-au atras încet, dar sigur în brațele și înspre inima lui.

D: Ochii ei de o culoare unică – aur topit cu irizații de pădure verde. Restul frumuseții ei este circumscris acestui punct nodal, privirea. Și vocea! Nu mă mai satur să o aud. La mine e și deformație profesională, din radio, îmi place să evaluez o voce, să o descânt. Apoi, caracterul, temperamentul și spiritul ei complex – Ana se dezvăluie asemeni unui trandafir, petală cu petală. Moața-maramureșeancă se arată în adevărata ei splendoare în simbioză cu avocata și actrița de pe croazetă. M-a lăsat să le descopăr ca prieten și am progresat, natural, mai departe.

Cum fac față conviețuirii

Povestiți-mi voi cum a evolat relația voastră! Primele luni au fost la distanță, Daniel fiind la Viena, apoi tot la distanță, întrucât au început filmările pentru „Survivor… Cum ați gestionat această distanță? Ați simțit vreodată că este un impediment?

A: Prima perioadă de la interacțiunea despre care spuneam a reprezentat o împletire de prietenie și cunoaștere. Atât eu, cât și Daniel avem nevoie și de spațiul nostru personal, de timp cu noi. Eu am avut, în mare, relații la distanță. Cu mici excepții. Vărsător și foarte independentă fiind, gestionez destul de bine acest aspect. Altfel nu văd cum ar fi funcționat „pentru Ana și Daniel formatul „Survivor. (zâmbește) Distanța poate să fie un impediment când nu există o conexiune deja creată, încredere, iubire. Dar nu e cazul nostru. Desigur, există dorul, care este mare, dar (și) pentru inimi care se iubesc și sunt departe s-au inventat avioanele. (zâmbește)

D: Distanța – această piatră de temelie sau încercare, în fapt ipostaze oferite de Creator pentru a evolua. Într-adevăr, în toamna anului trecut, cu mine la Viena și cu restricțiile sanitare binecunoscute, era mai dificil să ne vedem, însă am reușit să facem punțile necesare. Ana a venit la Viena des, eu – cât s-a putut în Bucureștiul meu. Apoi, provocarea sezonului de filmări dominican a cimentat ce începuse între noi foarte puternic. Ana a făcut mari eforturi în termeni de timp, job și logistică a vieții ei să fie prezentă lângă mine în două rânduri, în Dominicană, și asta a fost cu adevărat minunat.

„Știi că-ți face plăcere să locuiești cu o femeie, în ce mă privește, după primele 15 minute'

Cred că am putea spune că ultimele luni au fost cele în care ați stat, cu adevărat, împreună… Așadar, cum ne puteți descrie etapa de conviețuire? Vă descurcați, vă mai și certați?

A: Pentru mine este cea mai… dulce perioadă a noastră și din viața mea. Continuăm să ne descoperim și totul se amplifică cu fiecare atingere. Fiecare îmbrățișare, tachinare, muzica preferată, fiecare glumă sau carte citită împreună ne aduce și mai aproape. Plimbările în natură, fie la munte sau la mare, ne încarcă. Certați? Ce este cearta?

D: Așa este, după revenirea din sezonul de „Survivor am intrat în etapa de a locui efectiv cu arme și bagaje – deși, la propriu, o parte a colecției mele de săbii era deja în domiciliul comun, adusă de la Viena. Deși nu cred că am stat mai mult de 7 zile adunate în București, de la debutul verii, auspiciile sunt minunate. Știi că-ți face plăcere să locuiești cu o femeie, în ce mă privește, după primele 15 minute, în dreapta mea, când conduc, într-o sală/ terminal de așteptare sau la coadă la cafea – proximitatea naște, instant, intimitatea, și la noi așa e.

Cum au gestionat problema distanței

Ați trecut prin vreun moment dificil în relație, până acum? Ceva care să vă pună relația la încercare sau, altfel, un moment în care să vă dați seama cu adevărat că vă puteți sprijini unul pe celălalt?

A: Dacă ceva e dificil, uneori este chiar distanța… Nu au fost alte momente dificile în ceea ce privește relația de cuplu. Unii ar spune că „așa este la început, însă din experiență spun că tocmai de la început se poate intui mersul unei relații. Au fost mai multe momente în care ne-am sprijinit reciproc, din primele interacțiuni… până azi. Atât în plan personal, cât și în plan profesional. Deși se spune că nu duci problemele de la muncă acasă, noi nu funcționăm altfel. Se îmbină toate și găsim soluții împreună.

D: Cum spuneam, am început navigația comună într-un moment complex, dificil pentru mine, cu multe de procesat și de înțeles. Pentru mine – și știu că împărtășesc acest punct de vedere cu Ana, așa cum spune simpla, dar extrem de profunda vorbă românească, ce-a fost greu a (e) trecut și da, am înțeles din primele momente puterea imensă pe care ne-o putem oferi reciproc.

Sursă foto: Instagram, Răzvan Lupică (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton