Ce mesaj a primit Ana Maria Mărgean de la Nadia Comăneci, după performanța de la „America’s Got Talent All-Stars”: „Am fost foarte fericită”

 Ifrim Georgiana
.

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea „Românii au talent' 2021, a reușit să ajungă în finala „Americas Got Talent All-Stars' și a ocupat locul patru în clasamentul final. Fetița ventriloc a reușit să cucerească și publicul de peste Ocean, fiind comparată cu artista Ariana Grande. După performanța pe care a făcut-o pe scena show-ului american, aceasta a primit un mesaj de la Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă fiind impresionată de talentul ei. Iată ce i-a transmis adolescentei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mărgean este câștigătoarea celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii „Românii au talent'. Adolescenta a reușit să impresioneze o țară întreagă cu talentul ei și a intrat în posesia premiului în valoare de 120.000 de euro. În luna februarie, fetița ventriloc a participat la versiunea americană a show-ului, „Americas Got Talent All-Stars', și a oferit reprezentanții spectaculoase în fața juriului format din Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel. Adolescenta s-a numărat printre cei 11 finaliști ai concursului și a câștigat capital de imagine peste hotare.

an9-2an9-2

După performanța de la „Americas Got Talent All-Stars', Ana Maria Mărgean a primit un mesaj de la Nadia Comăneci și a dezvăluit conținutul acesteia. Artista a ocupat locul patru în clasamentul final și a oferit publicului o reprezentație specuaculoasă alături de Terry Fator, unul dintre cei mai cunoscuți ventriloci și comedianți din SUA.

Citește și: Ana Maria Mărgean a pierdut finala Americas Got Talent All-Stars: „Mă consider locul 1'. Ce poziție a ocupat în clasamentul final

Citește și: Ana Maria Mărgean a fost aplaudată în picioare, în finala Americas Got Talent All-Stars: „A fost absolut perfect! Meriți să fii aici!”

Citește și: Geta Sterp este însărcinată la doar câteva luni după nuntă. Mama Geta: „Pe primul loc e familia…”

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la soțul ei, după zvonul despărțirii. A postat imaginile pe Instagram

Ana Maria Mărgean a primit un mesaj de la Nadia Comăneci

Ana Maria Mărgean a fost felicitată de Nadia Comăneci după performanța de la „Americas Got Talent All-Stars'. Câștigătoarea „Românii au talent' 2021 nu a impresionat-o numai pe fosta gimnastă cu talentul ei, ci și pe ventrilocii de renume, care i-au transmis mesaje de apreciere.

„O, Doamne, primesc foarte multe mesaje de apreciere, chiar dacă nu am timp să răspund la toate, eu le văd pe toate și le apreciez foarte mult. Am primit și mesaj de la oameni foarte importanți, am primit mesaj de la Nadia Comăneci, în ziua de după audiții și am fost foarte fericită!

Mi-a spus „Felicitări' cu aplauze și am fost foarte fericită. După audițiile din America s-a întâmplat asta. Au mai fost oameni, unii pe care chiar nu îi știam, deși ei sunt faimoși, au bifă pe Instagram, mulți ventriloci din afară, Celia Munos, Darcy Lynne. Mi-au venit pe telefon mesajele, fără să îi cunosc pe ei', a susținut adolescenta, potrivit protv.ro.

Cum i s-a schimbat viața tinerei după „Americas Got Talent All-Stars'

Ana Maria Mărgean recunoaște că experiența „Americas Got Talent All-Stars' a făcut-o cunoscută publicului de peste hotare și i-a schimbat viața. În plan personal, tânăra spune că nu s-au schimbat prea multe, însă se bucură de susținerea oamenilor din viața ei.

„Pe Social Media sigur s-a schimbat viața mea, toate rețelele de socializare sigur au explodat, am și mai mulți prieteni, am primit și bifa de pe Instagram și Facebook, viața mea personală, nu știu, sunt înconjurată de oameni care mă susțin mereu, și profesorii de la școală sunt foarte entuziasmați pentru mine și foarte fericiți, și colegii la fel, da, pot să spun că multe s-au schimbat, am fost și la multe evenimente, am fost invitată la mai multe evenimente, am avut câteva solicitări, și bineînțeles, cu asta voi continua….', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton