Ana-Maria Barnoschi, despre cel mai greu moment din cariera sa: „Murise tata și, la trei săptămâni, trebuia să filmez Revelionul”

 Ifrim Georgiana
.

Ana-Maria Barnoschi, despre cel mai greu moment din cariera sa. Este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, atât pentru personalitatea sa, cât și pentru aparițiile impresionante. În 2020, chiar în prag de sărbători, aceasta și-a pierdut tatăl și a fost nevoită să participe la filmările pentru Revelion. Iată ce declarații sfâșietoare a făcut asistenta TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Ana-Maria Barnoschi a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre pierderea tatălui său. În acea perioadă, vedeta se pregătea pentru filmările Revelionului de la „Roata Norocului'. Vedeta a susținut că a fost nevoită să-și găsească resursele interioare necesare pentru a duce la bun sfârșit filmările. Mai mult, aceasta a susținut că nimeni nu a bănuit că în sufletul ei ascunde o mare durere pricinuită de pierderea tatălui.

ana-3-1ana-3-1

Ana-Maria Barnoschi, despre cel mai greu moment din cariera sa. Deși suferea enorm din cauza pierderii tatălui ei, vedeta a susținut că a reușit să se ambiționeze și că a avut parte de toată susținerea colegilor ei de platou.

Citește și: Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi:”N-am o problemă cu alimentația”

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Citește și: Vica Blochina s-a luptat cu depresia ani la rând:”Eu nu cred în psihologii care te spală pe creier, m-am dus la…”

Citește și: Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit azi 61 de ani. Florin Constantin:”Oamenii îl aplaudă frenetic și acum”

Ana-Maria Barnoschi, despre cel mai greu moment. Tatăl ei a murit

La 3 săptămâni după moartea tatălui ei, Ana-Maria Barnoschi a fost nevoită să se întoarcă la filmări. Vedeta a spus cum a reușit să gestioneze această situație, susținând că a reușit să ducă cu bine la capăt emisiunea.

„Firește că am și zile proaste. Am și eu acea perioada a lunii în care nu mă simt cel mai bine, dar am trecut și eu printr-o perioada foarte trista și urata și nu pot să descriu în cuvinte acea etapa. Murise tata și la trei săptămâni, trebuia să filmez Revelionul. Eram gazdele emisiunii și eu trebuia să zâmbesc, să mă distrez și să mă simt bine și să am grija de invitați. Era vorba de Revelionul de anul trecut.

Chiar m-am văzut cu Radu Țibulcă și îi povesteam, auzise atunci ceva, după ce am terminat filmările. Mi-a zis că nu s-a simțit nicio clipa treaba asta. Am avut și colegii lângă mine care m-au susținut', a declarat Ana-Maria Barnoschi, potrivit kanald.ro.

„Mi-am trăit copilăria pe platourile de filmare'

Ana-Maria Barnoschi are o experiență vastă pe scenă și în platourile de filmare. Aceasta a susținut că și-a petrecut copilăria pe platourile de filmare și nu se dă înapoi când vine vorba de noi provocări.

 „Cred că avem aproape 200 de ediții, nu stiu daca le-am depășit, dar sunt undeva la acest număr, însă în toate acestea am jucat la personaje și am interpretat la roluri încât nu am fire de par în cap. Sunt foarte multe, dar m-am distrat de fiecare data. Fiecare filmare e o provocare, să mă distrez, e pe stilul meu. Mi-am trăit copilăria pe platourile de filmare', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton