Cu ce se ocupă acum Vlăduț, fostul bucătar de la Neatza. Lucrează într-un restaurant de lux

 Oana Pantazi
.

Vlăduț a fost prezent, ani de zile, în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, preparatele sale făcând atât deliciul spectatorilor, cât mai ales al celor aflați în platou, care aveau ocazia să le și guste. Iată însă că celebrul bucătar a părăsit emisiunea, locul său fiind luat de Nicolai Tand și de Cătălin Rizea. Iată cu ce se ocupă acum Vlăduț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Odată cu apariția, în 2020, a lui Nicolai Tand în echipa matinalilor, aparițiile lui Vlăduț la Neatza s-au rărit, până ce, într-un final, faimosul chef a dispărut aproape complet din lumina reflectoarelor, părăsind emisiunea. Iată cu ce se ocupă acum Vlăduț, care, nu s-a despărțit însă total de prietenii săi din emisiune!

Vladut-Neatza-Vladut-Neatza-

Cu ce se ocupă acum Vlăduț, bucătarul de la Neatza

În fiecare dimineață, la Neatza, Nicolai Tand își încântă fanii cu preparatele sale gustoase, dar și cu carisma sa, însă fanii emisiunii nu l-au uitat pe Vlăduț, bucătarul care ținea în fiecare dimineață în fața televizoarelor sute de gospodine, dar și amatori de preparate gourmet. Se pare că plecarea acestuia de la Neața are legătură cu dorința producătorilor de a aduce un bucătar mai potrivit cu restul echipei, așadar energicul Nicolai Tand a reușit în cele din urmă să-l înlocuiască pe Vlăduț, care în cele din urmă a părăsit emisiunea, notează click.ro.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani: „Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Citește și: Bănel Nicoliță, finalist Splash! Vedete la apă, alături de Nick Casciaro:’M-ați susținut când mi-a fost mai greu!’

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur din cauza unui video despre bunele maniere la restaurant. Cum se apără vedeta:’Este o economie inutilă’

Citește și:Laurențiu Reghecampf e în al nouălea cer după ce a devenit tată a treia oară.Ce imagini a postat Corina Caciuc pe rețelele de socializare

Iată însă că, deși nu mai este prezent zilnic în emisiune, Vlăduț nu a încheiat complet colaborarea cu Antena 1, fiind prezent din când în când la Neatza. Mai mult, celebrul bucătar lucrează acum la restaurantul deținut de Dani Oțil, iar fanii săi de pe conturile de socializare se delectează în momentul de față cu deliciile pe care le pregătește la restaurantul vedetei Antenei 1, mai notează sursa citată.

Vlăduț: „Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I”

Vlăduț, sau Vlad Florica pe numele din buletin, a fost pasionat de gătit dintotdeauna, după cum mărturisește, iar mama sa a fost dintotdeauna cel mai mare susținător al său. Și iată că pasiunea pentru gătit l-a făcut celebru pe Vlăduț, după ce a fost cooptat în echipa de la Neatza.

Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinţi. În plus, aveam o vecină foarte drăguţică. Eu eram în clasa a II-a şi ea în a III-a când i-am pregătit ceea ce aveam să numim «înghe-ciucalânghe», o mâncărică cu cărniţă şi sos, ca un fel de tocăniţă. Şi acum, când ne vedem, ne place să ne aducem aminte de acele vremuri şi să povestim.

Văzând această pasiune a mea, părinţii m-au încurajat şi chiar atunci când a venit vremea să dau la liceu mi-au propus să urmez unul cu profil economic, de alimentaţie publică şi turism. Eu voiam să dau la Toniţa, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinţilor şi că am făcut liceul economic', a declarat el pentru evz.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton