Ana-Maria Barnoschi, primele declarații despre nuntă și copil. Cum va arăta rochia de mireasă: „Cred că vom avea două evenimente. Eu țin foarte mult ca...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de ianuarie al Revistei VIVA!, Ana-Maria Barnoschi ne-a oferit primele declarații despre nuntă și copil. La 16 ani câștiga primii bani, din dans, iar la 30 are privilegiul de care puțini se bucură – acela de a practica o profesie pe care o iubește și care îi aduce satisfacții. Ana-Maria Barnoschi, coprezentatoare la „Roata Norocului (Kanal D), are, acum, toate motivele să fie fericită, așadar am vrut să aflăm totul despre viața ei, în special despre bărbatul care o face fericită, dar și despre nunta care bate la ușă…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lumea se întreabă când vei îmbrăca rochia de mireasă… Ați discutat până acum despre nuntă, v-ați gândit când veți face pasul cel mare? V-ar plăcea ca evenimentul să fie mare, cu fast, sau mai degrabă restrâns?

Nu am stabilit încă nimic, dar ușor, ușor începem să ne ocupăm și de acest aspect. Cred că vom avea două evenimente, unul dedicat cununiei civile și altul celei religioase, în zile diferite. Cununia civilă va fi, probabil, un eveniment mai restrâns, iar cea religioasă va fi un eveniment mai mare, pentru că avem mulți prieteni și eu, și el.

ana-maria-barnoschi-1-1ana-maria-barnoschi-1-1

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, despre cel mai greu moment din cariera sa:„Murise tata și, la trei săptămâni, trebuia să filmez Revelionul'

Citește și: Ana-Maria Barnoschi se mărită. Cum arată inelul de logodnă:”Mie mi se pare perfect!”

Citește și: Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Ce vorbe dure și-au adresat:„La 20 de ani, demonstrez mai multă educație decât tine'

Citește și: Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:”Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…”

Ana-Maria Barnoschi, primele declarații despre nuntă și copil

Chiar, ai vrea să porți doar o rochie, colorată în clasicul alb, sau te vezi o mireasă mai… nonconformistă?

Alb, cu siguranță, și voi avea mai multe ținute. (zâmbește) Voi fi o mireasă clasică, cu rochie lungă, cu trenă.

Cât de importante sunt actele pentru tine, când vine vorba despre căsătorie? Dar cununia religioasă?

Nu am dat importanță acestui aspect, este chiar un stres că trebuie să îmi schimb toate actele. Cununia religioasă este foarte importantă și nu am făcut acest pas până acum, pentru că eu cred că este un eveniment care trebuie să aibă loc o dată în viață. Eu așa îl concep, chiar dacă înțeleg că vremurile s-au schimbat. Până nu am fost sigură că este persoana alături de care doresc să fac acest pas, nu l-am făcut.

„Sunt foarte pregătită, încă îmi doresc o fetiță'

Ana, spuneai mai demult că te vezi mamă în viitor și că vrei o fetiță. Câtde pregătită te simți acum pentru acest rol? Vlad își dorește copii?

Sunt foarte pregătită, încă îmi doresc o fetiță. Vlad își dorește trei copii. (zâmbește) Am crezut tot timpul că acest lucru se va întâmpla când o să vrea Dumnezeu, însă am discutat împreună acest lucru. Eu țin
foarte mult ca lucrurile să se întâmple într-o ordine firească, să fie întâi nunta și apoi copilul, chiar dacă acest lucru, astăzi, este irelevant.

În final, aș vrea să ne spui care sunt fobiile și pasiunile tale ascunse. Ce te sperie teribil și ce-ți place să faci în timpul liber?

Mă sperie teribil insectele. Nu am teamă de șerpi, șopârle, dar nu-mi plac insectele. Am o mare pasiune pentru călătorii. Îmi place să mă plimb în natură. În general, în timpul liber îmi place să fac mișcare, să stau în natură cât de mult pot.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton