Amalia Enache, despre frumusețea la 42 de ani: „Nu mă încadrez în standarde!”. Ce trucuri de îngrijire are vedeta

 Dumba Gabriela
.

Toată lumea este de acord că, la 42 de ani, Amalia Enache are o frumuseţe aparte, un chip încă neatins de bisturiu şi o siluetă, care deşi nu se încadrează în standarde, este admirată de multe femei. Prezentatoarea TV a declarat pentru VIVA! că modelul său de frumuseţe este prinţesa Marina Sturdza, „ca fel de a îmbătrâni'. Amalia Enache spune că în trucurile sale de îngrijire include uleiul de ceai verde, magic pentru pielea ei.

amalia enache 1amalia enache 1

Amalia Enache recunoaşte că o admiră pe Anca Serea pentru felul în care arată, deşi este mămică pentru cinci copii, însă este conştiuentă că în spatele unei siluete perfecte stau multe eforturi şi nu doar genele.

„Nu pot spune că am o siluetă de invidiat, ci mai degrabă una constantă. Eu nu mă încadrez, mai ales pentru showbiz, în standardele cerute. Mă uit și eu în jur… Uite, de exemplu, Anca Serea, care are cinci copii și arată cum arată. Genul ăsta de siluetă eu știu că nu vine dintr-o întâmplare, nu mă amăgesc că altele au nu știu ce metabolism. Știu că e nevoie de niște eforturi. 

Treaba cu o frunză de salată nu a funcționat niciodată la mine! Nu mă înfometez, nici nu mănânc foarte mult, am doar un stil de viață echilibrat care mă ține departe de diete. Am, în schimb, perioade în care încerc să limitez anumite alimente și fac asta, în primul rând pentru ten. De exemplu, atunci când nu mănânc zahăr, îmi place foarte mult cum arată fața mea. Și am înțeles că și cu pâinea trebuie avută atenție, în sensul că nu pâinea în general îngrașă, ci doar pâinea cu drojdie, așa că trebuie să o alegem pe cea cu maia dacă nu vrem să adunăm kilograme', a declarat Amalia Enache pentru VIVA!.

După 21 de ani în televiziune, tenul se resimte

Amalia spune că nu-şi petrece tot timpul prin saloane şi clinici de înfrumuseţare, cum s-ar putea crede, însă după concediul de maternitate simte nevoia de răsfăţ. Hidratarea este, în schimb, unul dintre atuurile unui pieli frumoase, iar ea ştie asta.

„Dintotdeauna beau foarte multă apă, nu mă încadrez printre cei care își pun ceasul să sune pentru a bea apă pentru că stau foarte bine la capitolul ăsta, încă de mică, iar acest lucru ajută la frumusețea tenului. Deci, pe de o parte echilibru, iar pe de alta, pentru că sunt de 21 de ani în televiziune, trebuie și tenul meu să treacă prin niște tratamente, din când în când.

După concediul de maternitate am simțit nevoia, mai mult decât oricând, de răsfăț. Merg la saloane, încerc diverse aparate și terapii, însă întotdeana non-invazive. Modelul meu de frumusețe este prințesa Marina Sturdza, ca fel de a îmbătrâni, nu cineva care face tot ce e posibil pentru a arăta mai tânără', a mărturisit Amalia pentru revista VIVA!.

Demachiere, demachiere şi iarăşi demachiere!

Unul dintre cele mai importante trucuri de înfrumuseţare este chiar demachierea tenului înainte de culcare, consideră Amalia Enache.

„În timpul liber mă machiez mai puțin și merg cât mai mult pe natural. Însă, indiferent cum ar fi machiajul, pentru mine, demachierea e sfântă. Îmi curăț tenul în fiecare seară, e psihică treaba, ca și cum m-aș spăla. Nu concep să adorm cu machiaj pe față. Curăţarea pielii este foarte importantă, împreună cu hidratarea cu un produs de îngrijiere potrivit!'.

Pentru îngrijirea pielii, prezentatoarea Pro TV recomandă uleiul de ceai verde despre care spune că este magic:

„Nu pot să spun că sunt un fan al produselor homemade de îngrijire, însă am decoperit uleiul de ceai verde, care mi se pare că pentru ten face minuni. Pentru pielea mea este magic. Atenție, nu extract de arbore de ceai, despre care Abagiu mi-a spus că este excelent pentru sprâncene, în sensul că acolo se adună acarieni și are efect antiseptic. Recomand oricui să încerce acest ulei, chiar este minunat pentru piele, indiferent de tipul ei'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton