Cine este și cum arată cea mai frumoasă fetiţă din lume! Alina Yakupova (6 ani) are un chip de îngeraş şi oamenii rămân uimiţi când o văd! FOTO

 Dumba Gabriela
.

Alina Yakupova este o fetiţă de 6 ani din Rusia şi, în momentul de faţă, este considerată cea mai frumoasă copilă din lume. Alina Yakupova are un chip angelic şi mulţi dintre cei care o urmăresc pe conturile de socializare o alintă „îngeraş'.

Alina YakupovaAlina Yakupova

La şase ani, Alina Yakupova este model şi a colaborat cu unele din cele mai mare case de modă încă de la vârsta de patru ani. La vârsta la care fetiţele de vârsta ei îşi roagă părinţii să le cumpere păpuşi, Alina face ea cadouri scumpe mamei sale.

Alina Yakupova are părul blond ca mierea, ochii albaştri şi un zâmbet pe care orice revistă şi-l doreşte pe copertă.

„Sunt sigur că secretul succesului Alinei nu constă doar în frumusețea ei ireală, ci și în muncă și autodezvoltare, în pofida vârstei ei atât de fragede', a declarat pentru Daily Mail maganerul fetiței, Roman Kukhar.

Alina Yakupova nu este însă primul copil din Rusia care capătă titlul de cea mai frumoasă fată de lume. În urmă cu doi ani, Anastasia Knyazeva a cucerit planeta cu frumuseţea ei, conform a1.ro. Copila a fost implicată, de asemenea, în mai multe campanii de modă şi s-a făcut remarcată datorită trăsăturilor ei. Mulţi o compară cu o păpuşă de porţelan.

În urmă cu câțiva ani o franțuzoaică deținea titlul de cea mai frumoasă fetiță din lume'. Thylane Blondeau are acum 18 ani și s-a transformat într-o tânără superbă.

 

foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton