Alina Sorescu, detalii neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu: "Vorbim de o ordonanță prin care..."

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu și chiar dacă nu a dezvăluit motivul deciziei sale de a pune punct căsniciei, a specificat că lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte. Momentan, lupta principală dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se dă pe custodia celor două fetițe ale lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a declarat în emisiunea lui Teo de la Kanal D că trece prin momente foarte grele, dar este convinsă că până la urma se va rezolva totul cu bine. Cântăreața face tot ce este posibil pentru ca fetele să rămână cu ea.

216937_1216937_1

Alina Sorescu, detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii', a declarat Alina Sorescu la Kanal D.

Cântăreața a mărturisit că ea a fost cea care a despus actele de divorț și se luptă cu, încă, soțul ei să câștige custodia fetelor.

„E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciuliul fetelor până când se va soluționa acest proces.

Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă', a completat ea.

Citește și: Drama lui Alex Delea de la Survivor:'Tata a ales să nu participe în viața mea'

Citește și: Cristina Cioran și-a botezat fiica.Au avut trei perechi de nași

Citește și: Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă, după ce fiica lui a murit la doar 1 an:„Eram și foarte tânăr, mi-a fost foarte greu’

Alina Sorescu spune că nu există șansă de împăcare cu Alexandru Ciucu

Cântăreața spune că nu există nicio șansă de împăcare. Separararea dintre cei doi a început încă din luna februarie a acestui an, iar Alina Sorescu le mulțumește tuturor celor din mediul online că i-au fost alături pe tot parcursul acestei perioade.

„Am primit sute de mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea unor femei și unor bărbați care nu mă cunosc. Le mulțumesc foarte mult!', a precizat artista.

Alina Sorescu ar fi părăsit vila din Pipera a lui Alexandru Ciucu încă de anul trecut. Se pare că designerul a încercat mult timp să o convingă pe Alina să nu divorțeze de el.

Cum încearcă Alexandru Ciucu să-i ia fetițele Alinei Sorescu, după divorț

Alina Sorescu a declarat recent, după divorțul de Alexandru Ciucu, că este gata să o ia de la capăt și să lupte pentru fetițele pe care le are cu designerul.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r.: Alina Sorescu și cele două fetițe) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.', a declarat Alina Sorescu, în cadrul unei emisiuni TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton