Sahar Tabar, tânăra care a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, a fost condamnată la 10 ani de închisoare

 Raiciu Adriana
.

Sahar Tabar, tânăra care a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Se pare că postările de pe rețelele de socializare, în care arăta transformarea ei în cunoscuta actriță, i-au adus condamnarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sahar Tabar, sosia Angelinei Jolie, a fost condamnată la închisoare. Fatemeh Khishvand, Sahar Tabar sau cunoscută drept sosia Angelinei Jolie a șocat pe toată lumea cu aparițiile sale. Aceasta și-a făcut nu mai puțin de 50 de operații pentru a semăna cu îndrăgita actriță.

Sahar-Tabar-1-1024×685-1Sahar-Tabar-1-1024×685-1

Sosia zombie se afișa tot timpul pe rețelele de socializare și le arăta fanilor ce alte intervenții și-a mai făcut, asta pentru a semăna cât mai mult cu idola sa. Ei bine, se pare că postările sale i-au adus condamnarea. A primit o sentință grea- 10 ani de închisoare.

Citește și: Sahar Tabar, tânăra care a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, s-a îmbolnăvit de COVID-19 în închisoare.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare în procesul de divorț. De ce nu merge impresara la tribunal:„Nu mă interesează’

Citește și: Drama prin care trece Sorina Guță. Tzanca Uraganu a dat vestea:’Se zbate între viață și moarte’

Citește și: A murit mama lui Andrea Bocelli.Ce semn divin a primit Edi Aringhieri când l-a născut pe tenor

Sahar Tabar, sosia Angelinei Jolie, a fost condamnată la închisoare.

Sahar Tabar, sosia Angelinei Jolie, a fost condamnată la închisoare. Acuzațiile care i-au fost aduse tinerei de 19 ani sunt: incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și incitarea tinerilor la corupție.

În urmă cu ceva ani, Sahar Tabar pretindea că a suferit peste 50 de operații pentru a semăna cât mai mult cu Angelina Jolie. Mai multe imagini cu aceasta au șocat pe toată lumea, după ce tânara a apărut cu fața desfigurată. Ulterior, a mărturisit că, de fapt, chipul ei arăta așa din cauza make-up-ului, dar și din cauza Photoshop-ului.

Totuși, Sosia zombie a ajuns la închisoare din cauza postărilor sale, iar de doi ani se află în spatele gratiilor. Tânăra este încarcerată la Shahre-rey', considerată a fi cea mai periculoasă închisoare de femei din țară, din cauza tratamentelor inumane pe care le-ar îndura deținutele, scrie Spynews.

Campanie lansată pentru eliberarea tinerei

Chiar dacă judecătorii nu au fost deloc înduplecați în cazul lui Fatemeh, o jurnalistă a lansat o campanie de eliberarea acesteia, susținând cu tărie că nu merită să fie la închisoare. Chiar speră că acest apel să ajungă până la Angelina Jolie.

Sahar Tabar are doar 19 ani. O glumă a adus-o după gratii. Mama ei plânge în fiecare zi și își vrea fiica inocentă eliberată. Dragă Angelina Jolie, avem nevoie de vocea ta. Ajută-ne!', i-a transmis jurnalista actriței.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton