Alina Pușcaș și Eliza Natanticu s-au sărutat pe scena iUmor: „S-au lipit foile de poveste!”

 Ifrim Georgiana
.

Alina Pușcaș și Eliza Natanticu s-au sărutat pe scena „iUmor'. În ediția trecută a emisiunii de divertisment, a avut loc „Gala Poveștilor'. Printre invitați, s-au numărat Alina Pușcaș, Eliza Natanticu, Magdalena Chihaia, Sorin Parcalab, Doina Teodoru și surorile Ana și Monica Odagiu. Cei patru jurați au fost „victimele' roast-urilor acide, în timp ce telespectatorii au fost martorii unui sărut neașteptat. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Gala Poveștilor', din cadrul show-ului iUmor, a venit cu multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru jurați. Doina Teodoru a impersonat-o pe Cenușăreasa, Monica și Ana Odagiu s-au tranformat în Elsa și Ana, Lizzy și Cosmin Natanticu au adus la viață personajele Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos, Bogdan Drăcea a îmbrăcat hainele lui Batman, în timp ce Alina Pușcaș s-a transformat Albă-ca-Zăpada.

liz4liz4

Alina Pușcaș și Eliza Natanticu s-au sărutat pe scena „iUmor'. Emisiunea de la Antena 1 a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit.

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Ce măsuri a luat Alina Pușcaș pentru a-și ține copiii departe de bullying:„Din cauza acestor temeri ale mele…'. Vedeta și-a angajat bonă / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice.Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Citește și: Andreea Antonescu a născut o fetiță:”E perfect sănătoasă”

Alina Pușcaș și Eliza Natanticu s-au sărutat pe scena „iUmor'

În gala trecută a emisiunii, Lizzy și Cosmin Natanticu s-au transformat în Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos. Cei doi au intrat pe scenă certându-se, părând că au reale probleme conjugale, iar momentul celor doi a stârnit amuzamentul juraților.

 „Toată ziua sunt pe drumuri. Tot felul de task-uri: du-te și ia salată din Grădina de Aur, treci să iei pâine de la Cuptorul de Argint, ia și niște mere din Pădure de Cupru. Și toate astea să îmi dea ta-su mâna ei.. Știi ceva? Până la urmă am și eu mâna mea, n-am nevoie. Și după ce reușesc să o iau de la ta-su, mi-o fură Zmeul…', a spus Cosmin Natanticu, potrivit a1.ro.

Ai pe altcineva? Pe fata lui Regele Albastru?', a întrebat Ileana „Lizzie' Cosânzeana. „Ce treabă am eu cu fata lui Florin Salam?', a glumit Făt-Frumos Cosmin, iar cearta a continuat.

„Vreau să divorțez. Mai bine mă duc înapoi la Zmeu', a replicat Eliza Natanticu. „Ați greșit emisiunea. E iUmor, nu doctor Cristian Andrei', a glumit, la rândul lui, Costel.

„S-au lipit foile de poveste'

După ce Ileana și Făt-Frumos și-au anunțat disponibilitatea, Alina Pușcaș, deghizată în Albă ca Zăpada, s-a arătat interesată, a pășit pe scenă, însă a făcut o alegere neașteptată. Cele două s-au sărutat pasional, spre surprinderea juraților.

„S-au lipit foile de poveste!', au punctat prezentatorii emisiunii.

„Arătați ca doi elfi din Stăpânul Inelelor (…) Trebuie să mergeți la terapie de cuplu', a zis Costel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton