Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Iris și-a petrecut prima aniversare fără tatăl ei

 Dumitrache Laura
.

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Iris și-a aniversat prima zi de naștere fără tatăl ei. Rapperul Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. În urma lui au rămas o soție îndurerată și o fiică. Mădălina Crețan este puternică și are grijă să-i aducă zâmbetul pe față fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut două luni de la moartea lui Nosfe. Două luni în care Mădălina Crețan, soția sa, a încercat să fie puternică pentru fiica lor, Iris. Recent, Iris a împlinit șapte ani, iar mama sa i-a organizat o petrecere la care au participat prietenii ei. Din păcate, este prima aniversare fără tatăl ei.

fiica lui nosfefiica lui nosfe

Mădălina Crețan și fiica ei au trecut prin momente grele în ultima vreme, dar au reușit să găsească puterea de a merge mai departe. Fetița lui Nosfe și-a sărbătorit ziua, iar mama ei a avut grijă să îi organizeze o petrecere de neuitat. Mădălina a organizat totul la un loc de joacă pentru copii.

Citește și: Connect-R şi SHIFT, moment emoționant în memoria lui Nosfe, în finala Te cunosc de undeva:”S-a dus într-un loc mai bun”

Citește și:Ce promisiune i-a făcut Nosfe unui concurent de la Chefi la Cuțite, cu puțin timp înainte să moară: „Nu a mai apucat”

Citește și:Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice.Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Citește și:Andreea Antonescu a născut o fetiță:”E perfect sănătoasă”

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani

Nosfe a plecat dintre noi pe 16 octombrie, după ce ar fi suferit un infarct. Artistul avea 37 de ani, o carieră de succes, dar și o familie minunată. Era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar împreună aveau o fetiță, Iris. Recent, fiica rapperului a împlinit șapte ani, iar cu această ocazie, mama ei i-a pregătit o petrecere alături de prietenii ei.

Mădălina Crețan încearcă să o facă fericită pe Iris, chiar dacă micuța și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere fără tatăl ei. Soția lui Nosfe a postat pe rețelele de socializare imagini de la petrecere, iar Iris apare zâmbitoare în timp ce este sărbătorită de prietenii săi.

Mădălina Crețan vrea să ducă la bun sfârșit planurile pe care le avea împreună cu Nosfe

Mădălina Crețana a fost devastată după moartea subită a soțului ei. Nosfe și soția sa aveau planuri mari pentru viitor, dar destinul crunt avea să îi schimbe total viața Mădălinei. Chiar și așa, tânăra susține că vrea să ducă la bun sfârșit planurile pe care le avea cu regretatul rapper.

„Toate lucrurile pe care le aveam în plan să le facem, eu va trebui să le continui.(…) Noi suntem pasionați de mâncare dintotdeauna. Și nu neapărat de gătit, gătitul a venit cumva pe parcurs și s-a dezvoltat foarte mult după ce s-a născut Iris.Ne place gustul, ne place să încercăm mâncăruri noi. Ne doream foarte mult ca la un moment dat să mergem în diferite țări, unde să mâncăm mâncărurile lor tradiționale. Ba chiar Darius îmi spunea la un moment dat că el ar fi dispus să mănânce și tarantule prăjite și țânțari, doar să încerce, să știe că a făcut-o și pe asta.”, a declarat Mădălina pentru antenaplay.ro.

Mădălina este puternică pentru fiica ei

Nosfe și Mădălina erau căsătoriți de mulți ani și au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Fiica lor, Iris, este rodul iubirii lor, iar acum Mădălina Crețan își dorește să îi ofere o viață frumoasă acesteia. Deși îi este extrem de greu, tânăra își găsește puterea datorită fetiței sale, Iris.

„În toată tristețea și suferința mea, găsesc totuși un locșor în suflet care se bucură că a descoperit sau redescoperit ce putere vindecătoare pot avea oamenii atunci când sunt oameni! Din dragostea noastră și din dragostea pentru el simt iubire și simt că pe alocuri că vindecă. #dragoste', a postat de Mădălina Crețan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton