Scandal uriaș între Alin Sălăjean de la Survivor și Kamara. Musty, fratele artistului, acuzat de violență: "M-a amenințat că îmi rupe picioarele!"

 Laciu Andreea
.

Alin Sălăjean continuă războiul cu Musty, chiar și după eliminarea din concurs, așa cum s-a văzut din discuția cu artistul Kamara, fratele Războinicului. Cei doi au avut parte de un schimb dur de replici, în mediul online. Mai mult decât atât, Alin l-a acuzat pe fratele lui Kamara că l-ar fi amenințat atunci când nu erau filmați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean a fost nevoit să părăsească Republica Dominicană după ce medicul i-a spus că nu mai poate continua competiția. În cazul în care s-ar fi forțat să rămână, risca să ajungă în scaun cu rotile. Între Alin și Musty au fost multe conflicte, dar lucrurile nu par să se potolească nici acum. Fostul Războinic s-a luptat acum în declarații cu Kamara, fratele rivalului său.

„Eu cred în continuare că fratele tău, cât am stat eu, șase săptămâni jumate, a creat haos acolo și a creat multe certuri. Asta este părerea mea. Toți cei care au ieșit nu îl plăceau deloc pe Musty. După ce am avut tensiunea cu patul, Musty mereu venea și se lua de mine.

Se leagă de orice. M-a certat într-o seară că fac ceva intenționat și a venit dimineața reporterul și mi-a zis că de ce ne-am certat. Eu m-am dus și mi-am cerut iertare pentru un lucru pe care nu l-am făcut intenționat!”, a început Alin Sălăjean.

scandal-alin-salajean-kamarascandal-alin-salajean-kamara

Scandal uriaș între Alin Sălăjean de la Survivor și Kamara

Kamara i-a luat imediat apărarea lui Musty. El consideră că fratele lui a fost doar provocat de agresivitatea lui Alin Sălăjean.

„Agresiunea din ton și agresiunea verbală la adresa colegului tău nu este corectă. Nimeni nu a ieșit până acum din concurs și să facă ce faci tu”, a afirmat cântărețul.

„Îți spun eu ce înseamnă agresiune verbală, care s-a văzut la televizvor. Fratele tău m-a făcut nesimțit și am martori. Fratele tău m-a amenințat că îmi rupe picioarele, asta înseamnă agresiune verbală”, i-a răspuns Alin Sălăjean.

Citește și: De ce a fost eliminat Alin Sălăjean de la Survivor. Ce mesaje le-a transmis lui Cătălin Moroșanu și lui Musty

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat:„Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam'/ EXCLUSIV

Citește și: Alin Sălăjean și Musty, scandal monstru la Survivor. Au sărit la bătaie

Citește și: Andreea Antonescu de la Survivor încă suferă după pierderea tatălui ei:„Moartea lui m-a maturizat brusc'/ INTERVIU

Musty, acuzat de violență

Chiar și după ce Alin Sălăjean l-a acuzat pe Musty de violență, Kamara a continuat să își apere fratele, în discuția purtată cu fostul concurent din echipa Războinicilor.

„Și în momentul ăsta ce faci tu cu mine e agresiune verbală. Sunt neadevăruri. Sunt lucruri care nu pot fi probate. Cum se face că și tu și Rox, și Marilena v-ați luat de Musty și Dumnezeu v-a dat de v-a accidentat? Astea sunt poveștile tale, eu nu sunt de acord.

Nu s-au văzut nicăieri! Eu pot să zic că în culise tu m-ai amenințat că îmi tai gâtul dacă nu vorbesc frumos cu tine. Mi-ai pus cuțitul la gât și mi-ai zis: ‘Kamara, dacă nu vorbești că sunt un băiat extraordinar, îți tai gâtul!’. Și eu pot să zic asta, nu?”, a răbufnit Kamara.

„La mine sunt martori, care o să confirme!”, a continuat Alin Sălăjean. De altfel, el nu este singurul care a avut ceva de comentat în mod negativ despre Musty. Alianța acestuia cu Sorin a împărțit tabăra Războinicilor în două. Pe de o parte, Sorin, Musty, Mellina și Maria au format un grup puternic. Pe cealaltă parte, Alin Sălăjean și-a atras și el aliați, precum Albert, Marilena, Mihaela sau Roxi Ghiță.

Și în jungla din Republica Dominicană continuă strategiile începute încă din momentul în care Alin Sălăjean era în concurs. Se pare că Albert, deși a reînceput să aducă puncte pentru echipă, este următorul vizat pentru eliminare de către colegii săi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton