Când începe Mireasa sezonul 3 și cine prezintă show-ul de la Antena 1

 Stamen Diana
.

S-a aflat când va începe emisiunea Mireasa sezonul 3. Simona Gherghe va fi în continuare prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1 și face primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

Simona Gherghe (2)Simona Gherghe (2)

Telespectatorii nu au stat prea mult fără emisiunea lor preferată, pentru că Mireasa, sezonul 3, va începe sâmbătă, 6 martie. Simona Gherghe este încontinuarea gazda emisiunii, după ce s-a zvonit că Andreea Mantea ar fi fost în negocieri cu cei de la Antena 1 pentru a ocupa acest scaun.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii. Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!', a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

„Fiecare concurent a simţit diferit gustul iubirii în casa Mireasa. Pentru unii însă a fost unul extrem de dulce. Sunt foarte curioasă cum va fi gustul iubirii pentru noii concurenţi!', a mai spus prezentatoarea TV.

În sezonul 3 de la Mireasa, 8 fete şi 6 băieţi, însoţiţi de cele mai apropiate persoane din vieţile lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, dornici sã îşi găsească sufletul pereche, sălupte pentru a-l cuceri şi să câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţării.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Mădălina și Radu au câștigat Mireasa sezonul 2

Marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 2, sunt Mădălina și Radu. Publicul a decis, iar eu au ieșit învingători și au luat marele premiu. În marea finală au ajuns patru cupluri, dar și Ștefania.

Andra și David, Mădălina și Radu, Andreea și Alexandru, Bianca și Mihai au fost cele patru cupluri care au ajuns în marea finală. Singurii care nu s-au căsătorit la finalul emisiunii au fost Bianca și Mihai, aceștia preferând să se mai cunoască și în afara competiției.

FOTO: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton