Alin Sălăjean a scos la licitație bandana albastră de la Survivor. De la cât pornește prețul

 Mirea Roxana
.

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor România pe motive medicale. Fiecare concurent din Republica Dominicană poartă o bandană cu însemnele echipei din care face parte. Recent, Alin, supranumit de adversarii de la Survivor „Buturugă', și-a scos la licitație bandana albastră cu însemnele echipei Războinicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce părăsesc competiția Survivor România, concurenții păstrează drept amintire bandana cu însemnele echipei din care au făcut parte. Totuși, Alin Slăjean a scos, recent, la licitație bandana albastră. Însă, gestul fostului concurent din cadrul competiției difuzate de Kanal D are un scop nobil. Alin Sălăjean a decis să renunțe la obiectul pe care l-a adus din Republica Dominicană pentru a contribui la salvarea vieții unui bun prieten al său.

aa5-1aa5-1

Mai exact, este vorba despre Dorin Roșu, în vârstă de 53 de ani și fost fotbalist care a activat la echipa IS Câmpia Turzii. Gogu, cum este poreclic, a aflat că suferă de cancer la prostată. Acesta are nevoie urgent de o intervenție chirurgicală. Operația se poate face în România, dar costurile nu sunt suportate de către stat.

Citește și: Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor:„N-au rămas cei mai buni'

Citește și: Imagini de la Survivor România, în timpul Uraganului Elsa.Daniel Pavel a filmat tot

Citește și: Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști:'Chem șmecherii. Plecați că dau în voi'

Citește și: Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția:„Eu mâine plec…'

Cu cât a vândut Alin Sălăjean bandana de la Survivor

Operația de care are nevoie Dorin Roșu, care este polițist local în prezent, costă 15.000 de euro. Așa că prietenii și foștii colegi își doresc să îl ajute pe fostul fotbalist. Printre aceștia se numără și Alin Sălăjean, care și-a donat bandana adusă din Republica Dominicană pentru a fi scoasă la licitație.

Prețul bandanei cu însemnele echipei Războinicilor a plecat de la 200 de lei. De asemenea, fostul concurent de la Survivor a participat și la un un meci de fotbal demonstrativ organizat pe terenul Bazei Sportive Viișoara. Alin Sălăjean a jucat câteva minute pentru echipa de prieteni ai lui Dorin Roșu. În urma evenimentului s-au strâns circa 10.000 de lei, potrivit wowbiz.ro.

Alin Sălăjean: „Voi răspunde prezent la acțiunile de caritate'

Dorin Roșu a fost operat în urmă cu câteva zile, după cum informează presa locală. Din fericire, intervenția chirurgicală s-a încheiat cu bine, fostul fotbalist Ilie Lazăr fiind cel care a făcut anunțul. Alin Sălăjean a declarat că el mereu se va implica în acțiuni caritabile, indiferent dacă acestea se desfășoară în Câmpia Turzii sau în alte locații din România.

Întotdeauna voi răspunde prezent la acțiunile de caritate, indiferent că se desfășoară în orașul pe care-l iubesc cel mai mult, Câmpia Turzii sau în țară. Astăzi suntem toți prezenți pentru Dorin Roșu, Gogu cum îl știe toată lumea, un simbol al IS Câmpia Turzii', a povestit Alin Sălăjean pentru Ziarul 21, după meciul la care a luat parte. 

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton