Alin Oprea, încă un atac din partea fostei soții: "Pierzi familia, prietenii și iubirea adevărată!"

 Dumba Gabriela
.

Fără îndoială, Larisa și Alin Oprea sunt protagoniștii scandalului anului în România. În fiecare zi își aruncă noi și nou acuze. După mai bine de 22 de ani împreună, cei doi nu au putut ajunge, încă, la o situație de compromis. Nici măcar de dragul celor doi copii mari, părtași la scandalul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce Alin a acuzat-o de infidelitate și de lucruri mult mai grave în platoul emisiunii 'Xtra Night Show', enervată la culme de acest lucru, Larisa a izbucnit pe rețelele de socializare. Fosta soție a artistului de la Talisman a postat un mesaj dur la adresa tatălui copiilor săi.

Crezi că dacă minți câștigi ceva? Îți spun eu, nu câștigi! Pierzi tot! Familie, prieteni și iubirea adevărată! Fii sincer și poți câștiga multe… Mai ales respectul de sine', a postat ea.

Mesajul Larisei vine după ce Alin Oprea a declarat că fosta soție îi întoarce pe copii împotriva lui, dar mai ales, că îi manipulează. Cântărețul susține că are dovezi care demonstrează că Larisa l-a înșelat de nouă ori și că a mințit de fiecare dată în public, potrivit spynews.ro.

Larisa-_i-Alin-Oprea-4Larisa-_i-Alin-Oprea-4

Și fiul lui îl acuză că minte

Fiul lui Alin Oprea își acuză tatăl că minte și că exagerează cu declarațiile făcute la adresa mamei lui. În plus, Adrian i-a spus părintelui său că nu merge acasă pentru că nu vrea, în niciun caz că nu este lăsat.

Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția', i-a zis tânărului lui Alin Oprea.

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: 'Mi-au furat…'

Artistul consideră că adevărul va ieși cât de curând la iveală și își iartă copiii pentru comportamentul din prezent, fiind conștienți că mama lor îi manipulează.

'În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea.', a zis Alin în platoul emisiunii 'XNS'.

Citește și: Fiicei lui Alin Oprea i s-a făcut rău din cauza comportamentului mamei ei. Dezvăluiri șocante făcute de un apropiat al familiei

Alin spune că e șantajat de Larisa

Alin Oprea a scos la iveală amănunte halucinante din scandalul cu fosta lui parteneră de viață. După ce a vorbit despre partajul de peste 1 milion de euro, cântărețul a spus că Larisa Oprea pretinde de la el o altă sumă uriașă de bani, pe lângă cea menționată anterior.

„Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion, în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă', a spus Alin Oprea la „Xtra Night Show'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton